Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake asil 1-30 saka 100

Blanja Kursi Rodha Listrik utawa Manual


Read More


We nawakake atusan macem-macem jinis daya lan kursi roda manual sing nyedhiyakake macem-macem kahanan sing bisa dialami pangguna. Kajaba iku,  kursi roda manual kalebu pilihan kursi sing apik lan regane kompetitif. Asile, we nggawa macem-macem kategori kursi roda, gumantung karo kondhisi sampeyan bisa nemokake sing paling cocog karo gaya urip. Kajaba iku, kita nyedhiyakake kursi roda transportasi, kursi roda standar, kursi roda entheng, kursi roda ultra ringan, kursi roda ergonomis lan akeh liyane.

manual Kursi roda minangka jinis piranti sing kudu dipindhah wong tanpa batere. Sampeyan bisa milih propel mandhiri, sing mbutuhake pangguna kanggo ndorong nggunakake tungkak, lan kanca sing didorong, tegese sampeyan kudu duwe wong sing meksa sampeyan. We percaya manawa pangguna bakal bisa nemokake kursi roda manual sing paling apik sing kasedhiya kanggo kabutuhan tartamtu.

Salajengipun, kanggo milih sisih tengen kursi rodha kayata, sampeyan kudu riset lan mutusake kategori, model, lan rega sing cocog kanggo gaya urip lan kondisine. Gumantung saka kahanan sampeyan, sampeyan bisa milih kursi sing rodha mburi gedhe, sing biasane didorong dhewe.

Yen sampeyan duwe pengurus utawa saiki dadi pengasuh, sampeyan luwih seneng versi roda mburi cilik ing kursi rodha, sing uga kalebu gagang pendamping. Kita pengin mbantu golek kursi rodha paling apik. Yaiku komitmen kanggo sampeyan. Temokake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan. Hubungi kita dina iki!

Kursi roda manual duwe macem-macem fitur sing ngidini peralatan kasebut cocog kanggo pangguna pungkasan. Ana macem-macem fitur lan alasan kenapa saben variasi penting kanggo saben pangguna. Nalika nulis produk mobilitas, ana akeh keputusan sing kudu digawe kanggo milih kursi sing bener. Pangguna mobilitas kudu ngerti carane saben keputusan bakal mengaruhi fitur liyane. Nduwe informasi produk sing pas iku penting.

Nanging, sampeyan bisa uga takon, apa fitur sing paling apik kanggo aku? Ing Karman kita yakin manawa panglipur iku penting. Kursi sing paling nyaman sing disedhiyakake yaiku Kursi Roda Ergonomis. Kanthi ergonomis sing tepat lan bantal kursi sing apik, sampeyan bakal seneng kursi rodha kasebut urip. Ana fitur liyane sing kudu dielingi nalika sampeyan tuku kursi roda.

Hubungi a bakul utawa maca liyane babagan produk. Kita uga wis ditampilake ing Acara Phil. Upaya kita kanggo ngladeni komunitas cacat diwiwiti kanthi ngrancang produk sing paling apik. Penting, takon karo dealer utawa profesional DME yen sampeyan duwe pilihan sing tepat. Nalika takon, priksa manawa sampeyan nyebutake apa sing paling penting kanggo sampeyan. Investasi sing sampeyan lakoni dina iki bakal bertahan nganti umur sampeyan.

Contone, yen sampeyan milih dhuwur kursi sing kurang, sampeyan ora bisa milih rodha gedhe amarga rodhane bakal mengaruhi dhuwure kursi. Contone liyane yaiku, yen milih 70 derajat sikil, sampeyan bisa uga ora bisa milih 8 ers caster. Asring milih konfigurasi sing tepat kanggo kursi roda minangka proses sing katon dawa. Kita ngerti peralatan mobilitas luwih apik tinimbang wong liya.

Kajaba iku, kita bisa mbantu sampeyan liwat kabeh proses. Saka milih panyiapan dhasar, dadi karo kabeh fitur sing sampeyan pilih. Hubungi kita dina iki kanggo informasi luwih lengkap babagan produk. Kita bakal ngupayakake supaya bisa nemokake produk sing pas. Yen ana dealer sing ora bisa nulungi sampeyan, kirim email lan mengko bakal kontak karo sampeyan. Karman peduli karo kabeh pelanggan ing saindenging negara. Kepuasan sampeyan penting kanggo kita. Pitakon umum babagan produk bisa dijawab liwat Kaca Pitakon Paling Kerep.

Kita kursi manual dibangun kanthi pikiran sing kualitas. Kita ngerti manawa sampeyan bakal duwe produk iki ing salawas-lawase sampeyan lan bisa mutusake kualitas sing suwene wis pirang-pirang taun. Priksa kaca garansi lan deleng dhewe apa sing diucapake wong liya. Ing kaca produk tartamtu, kita uga duwe review sing menehi umpan balik. Wis luwih saka rong puluh taun kepungkur. Kita duwe macem-macem produk sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Tujuan Mobilitas Rodha

• Nyedhiyakake sarana mobilitas independen

• Ngoptimalake kinerja kegiatan saben dina

• Ngidini akses menyang kabeh medan lan lingkungan sing ditemoni sajrone sedina

• Nyedhiyakake dhukungan saka postur netral

• Nyedhiyakake orientasi ing ruang sing dibutuhake kanggo postur lan fungsi sing optimal

• Nyedhiyakake basis kanggo sistem lelenggahan adaptif

• Nyedhiyakake sarana kanggo ngatasi tekanan

• Nemu pangowahan ukuran lan bobot awak

Kanggo individu sing duwe mobilitas winates, kursi manual minangka peralatan penting kanggo ningkatake kualitas urip lan menehi kebebasan gerak. Biyen, kursi rodha abot lan rumit kanggo pangguna uga pengasuh lan asring ora duwe manuver.

Dina iki, amarga kamajuan manufaktur lan desain, pangguna ora perlu dadi pembangun awak sing kompetitif kanggo ngangkat kursi roda munggah tangga utawa menyang bagasi mobil. Kita duwe akeh kursi roda sing dirancang kanthi cerdas ing pasar sing cocog kanggo wong sing kursi roda.

Kajaba iku, kita nyoba nggunakake aluminium kelas pesawat ing kabeh produk. Nggunakake bahan cahya mbantu nyuda bobot bingkai. Model sing murah regane bisa uga duwe kombinasi baja lan aluminium. Nanging kursi roda paling apik digawe saka aluminium. Preduli saka materi sing digunakake, kita ngupayakake nyedhiyakake produk sing berkualitas.

Kita ngerti kabutuhan mobilitas sampeyan. Kursi roda non-listrik kudu gaya nanging uga hemat biaya. Kita paling apik kanggo nemokake saldo ketahanan lan rega kanggo produk. Priksa produk sing paling populer miturut bobot ing sisih kiwa kaca iki.

Menapa malih, hubungi kita yen sampeyan ora bisa nemokake kursi rodha sing nduweni fitur sing digoleki. Kita nyedhiyakake akeh pilihan lan aksesoris sing kasedhiya minangka komponen opsional kanggo kursi rodha sampeyan. Ing Karman, kita nyoba "bundel" lan nyakup akeh fitur sing migunani ing kursi supaya pengalaman mobilitas bisa ditambah kanthi maksimal. Muga-muga sampeyan bisa nemokake produk sing pas liwat pilihan peralatan mobilitas sing akeh. Komitmen kita kanggo keunggulan kursi roda penting ing perusahaan.

Kanggo nggayuh iki, kita bakal terus nyoba supaya luwih maju. Disaranake maca ulasan produk kanggo nemokake produk sing paling apik. Iki bisa uga kursi roda ultralight, utawa ergonomis kursi rodha. Sampeyan bakal nemokake produk sing duwe teknologi utama kayata kursi roda. Utawa sampeyan mung butuh walker sing gampang kanggo mbantu sampeyan saben dinane urip. Ana apa wae, Karman wis kasedhiya kanggo sampeyan. Mangga dipriksa kabeh produk kategori kita. Konsultasi karo dealer utawa mung nelpon kita.

manual kursi roda minangka keahlian kita. Kursi roda nyedhiyakake pangguna kanthi mobilitas kanggo nyengkuyung awake dhewe. Dheweke uga ngidini pengasuh ngrewangi mobilitas pangguna. Kita wis luwih saka rong puluh taun ngrancang kursi rodha lan pabrik ing fasilitas fasilitas seni kasebut. Keahlian kita yaiku kursi manual sing entheng. Biasane kurang saka 30 kilogram. Nanging kita uga duwe sawetara sing kurang saka 25 kilogram. Bingkai bobot entheng bisa mbantu para pengasuh lan pangguna. Mupangate akeh banget. Wiwit gampang ngeterake, dadi gampang didorong.
Sinau Liyane babagan Produk

Nggoleki Sing Sampurna kursi rodha kanggo FIT YOU penting banget. Pramila kita ngluncurake sing anyar ERGO FIT ™ Kampanye adhedhasar sing cocog Ergonomis Kursi Roda, mbandhingake lan mbandhingake kabutuhan awak, sampeyan Ukuran Kursi Rodha, lan uga ngimbangi lingkungan sing sampeyan bakal seneng kursi roda.

Apa ekspedisi ruangan, utawa manawa munggah ing ramp kanthi paling ora tahan, utawa bisa kepenak amarga panggunaan sing dawa, ERGO FIT ™ nyedhiyakake jumlah kaetung saka pilihan lan aksesoris, utawa model kanthi variasi tartamtu sing dirancang kanggo nggedhekake mobilitas lan kenyamanan sampeyan.

Bagan Pangukuran Kursi Rodha - Karman | Kanggo kabeh kursi roda manual

RESOURCES - Saben Kaca Landing Produk duwe kabeh informasi sing ana gandhengane karo produk (kayata Kode HCPCS, Ukuran, Sastra, UPC, lsp). Yen sampeyan pengin ndeleng saben produk sing didhaptar miturut spesifikasi lan rincian, bukak kaca Landing Sumber Daya kanthi ngeklik kene.

Organisasi Kesehatan Dunia - Kursi Roda

Kursi Rodha Awet - Apa bahan sing paling apik?

Dinonaktifake - Cara Pilih Kursi Rodha Sing Kanan

Apa Wahana Kursi Rodha Apa Sing Paling Cocog Kanggo Aku?

Direktori Kaca Landing

Yen iki pisanan sampeyan golek kursi roda, sampeyan ana ing panggonan sing bener. Uga ana situs web liyane sing bisa dirujuk kanthi informasi sing apik kayata Wikipedia. Kita kasedhiya kanggo nyedhiyakake informasi paling apik babagan produk. Golek kursi roda manual minangka salah sawijining investasi paling penting. Sampeyan bisa nggoleki kanthi akeh faktor. Sawetara ndeleng rega. Kamangka wong liya golek bobot. Kabeh wong duwe pilihan sing beda.

Kajaba iku, kursi manual duwe macem-macem jinis lan ukuran. Sawetara kursi manual bisa nganti wiyar 30 inci. Kursi manual liyane mung bobote 14.5 pon. Ora kabeh merek duwe macem-macem pilihan kursi roda, nanging Kita duwe kabeh jinis kursi roda. Coba deleng video produk sadurunge tuku. Video kita bakal menehi informasi luwih lengkap babagan produk. Iki kalebu nuduhake cara lempitan produk, utawa cara miring kursi rodha.

Priksa metu ing youtube.com/karmanhealthcare. Lengganan saluran Youtube ing ngendi Kita bakal ngabari nalika ana video anyar sing dikirim ing saluran kasebut.

Sampeyan uga penting sinau babagan sapa sing bakal ngladeni kursi sampeyan. Tuku produk mobilitas saiki gampang. Sampeyan bisa tuku kursi kanthi gampang. Dealer resmi biasane nawakake pengiriman gratis. Tuku online tegese sampeyan ora prelu ninggalake omah sampeyan kanggo tuku produk. Sampeyan kudu nelpon yen sampeyan duwe pitakon. Sampeyan uga bisa nemokake bakul lokal liwat locator bakul. Kita mesthi menehi rekomendasi kanggo para pelanggan.

Salajengipun, faktor penting nalika mutusake tuku jinis piranti kalebu: kelas bobot lan jinis produk. Kursi roda manual umume duwe 3 kelas bobot sing beda. Bobot standar, bobot entheng, lan bobot ultralight. Kursi propelled mandhiri uga duwe kategori. Iki kalebu bariatric, recline utawa dhuwur mburi. Apa ana kahanan medis? Kepiye pangguna nindakake kegiatan saben dinane? Apa pangguna bebas? Kita duwe kursi rodha sing digawe kanggo pangguna aktif sing enom lan tuwa.

Kabeh kelompok umur bisa nggunakake kursi manual. Penting, luwih dhisik nggunakake pandhuan pangukuran. Pas sing tepat minangka faktor sing paling penting nalika tuku kursi roda. Kursi mobilitas kudu dadi tambahan awak. Banjur kita fokus ing kenyamanan. Apa wong saiki wis kepenak? Apa ana ergonomis sing tepat? Apa wong kasebut gampang slingkuh? Kaya wong normal lungguh ing mejo ing kantor. Ergonomi sing tepat penting banget. Sawise kita nyiyapake perkara kasebut, luwih gampang. Banjur kita bisa takon apa produk sing menehi mupangat liyane? Apa ana model sing luwih entheng? Utawa apa pelanggan pengin ngirit dhuwit?

Sawetara kursi manual mung digunakake sementara. Ing kasus iki, para ahli bisa menehi saran supaya tetep ngetrapake anggaran. Pangguna kursi roda nonautomatis liyane nuntut sing paling apik. Nduwe kanopi utawa sandhangan kepala bisa nambah biaya. Nanging ing wektu sing padha, perjalanan sampeyan bakal luwih nyaman. Sing penting kanggo kita. Kanggo nemokake pas sing cocog kanggo sampeyan. Sawetara pangguna pengin kulo luwih alus. Wong liya ngerti yen sabuk pengaman sing penting iku penting. Kadhangkala kita nampa pesenan khusus. Apik tenan! Kita pengin mbantu. Mung butuh komunikasi sing apik. Priksa manawa sampeyan marang dealer apa sing sampeyan goleki.

Kita duwe pelanggan saka kabeh umur. Ora mung iku, kita uga duwe pelanggan kanthi kahanan sing beda-beda. Pramila kita duwe luwih saka 100 model. Sampeyan bisa ngirim dikirim menyang lawang omah mengko. Umume dealer kita nawakake pengiriman gratis. Sawetara dealer malah nawakake pengiriman gratis 2 dina. Saben bakul duwe tawaran khusus kanggo pangguna pungkasan ing produk Karman.

Priksa laris!

Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Sale!
$109.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

802-DY - 30 lbs

$185.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO PENERBANGAN-TP 18

$870.00
Sale!

Kantong & Kantong

BAG-2501

$81.99
Sale!

Kantong & Kantong

CP22-LUX

$49.99
Sale!

Kursi Rodha Manual

Bintang 2 - 28 lbs

$569.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

Loro Bintang - 28 lbs

$663.00
Sale!

Kursi Rodha Manual

VIP2-TR - 43 lbs

$2,440.00
Sale!

Aids Saben Dina

Ramp Kursi Rodha

$60.00
Sale!

Sing duwe Piala

Piala Pemegang

$19.95
Sale!

Aksesoris Kursi Rodha

EL-980-18

$71.99
Sale!

Piranti Pangopènan

ALAT-KIT

$15.99
Sale!
Metu saka Simpenan

Piranti Pangopènan

TC-101

$199.99
Sale!

Bali & Bantal

US-1816-LT770

$58.00
Sale!

Bali & Bantal

US-9000-ATX

$132.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-LT980

$88.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-MVP502

$116.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-S2501

$116.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-S2512

$116.00
Sale!
Metu saka Simpenan

Aksesoris Kursi Rodha

CANO-115 - Kanopi Kursi Roda

$163.99
Sale!

Bali & Bantal

US-VIP515

$108.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-S305

$96.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-S115

$96.00
Sale!

Kantong & Kantong

CP4 - Kantong Pundur

$19.00
Sale!

Kantong & Kantong

CP2 - Kantong Lengan

$11.00
Sale!
Metu saka Simpenan
Sale!

Baterai & Charger

Batere Universal BA-U1

$199.00
Sale!

Baterai & Charger

BAT-12 12 Volt

$259.00
Sale!
$24.00
Sale!

Sabuk Kursi

SB22 45 ″ x2 ″

$19.00
Sale!

Bali & Bantal

Bantal Anti Bakteri

$208.00
Sale!
$219.00
Sale!

Bali & Bantal

CU-GFR - Foam Gel

$98.00

Blanja Toko Kursi Roda - Kursi Rodha Manual

Kursi roda Karman sing pas kanggo aku?
Ing Karman, kita duwe luwih saka 100 model kanggo kursi roda manual sing bisa dipilih. Umume, yen sampeyan bisa nyetir kursi roda, sampeyan bakal pengin kursi roda sing paling entheng. Sinau luwih lengkap babagan kabeh kategori sing kasedhiya banjur pilih miturut bobot produk lan anggaran. Mangkene sawetara kategori lan informasi kanggo review sampeyan:

Kursi Rodha Pengangkutan

Kursi roda transportasi minangka pilihan sing cocog kanggo ngeterake wong menyang lan saka papan sing pengin dituju. A kursi roda transportasi umume luwih sempit lan luwih entheng tinimbang a kursi roda standar, dadi pilihan sing tepat kanggo alangan sing sempit lan entri sempit. Ana bedane antarane pucuk kita Crash Diuji S-ERGO kursi roda transportasi seri lan uga produk kelas ekonomi. Sawetara pilihan apik kalebu ERGO LITE lan S-115TP. Uga duwe kursi rodha sing digawe plancongan, TV-10B.

Kursi Rodha Bobot Standar

Umume kursi roda bobot standar diwiwiti udakara 34 kilogram, a kursi roda bobot standar minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh kursi roda sing ora bakal asring digunakake; umume 3 jam utawa kurang saben dina lan ora asring transfer. Pilihan lengkap kasedhiya saka model paling dhasar kanthi legrest lan armrests nganti kursi rodha sing duwe legrests munggah pangkat lan armrests sing bisa dicopot. Uga ana model aksesoris opsional kanggo nambah kursi rodaBantal umpluk lan / utawa Bantal Gel nyedhiyakake kenyamanan tambahan.

Kursi Rodha Ringan

Kanthi bobot udakara 25-34 kilogram, kita kursi roda entheng minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh kursi roda sing luwih asring digunakake, yen sampeyan butuh pilihan khusus, utawa yen atimu wis ditemtokake ing pigura tartamtu lan / utawa kombinasi warna kain pelapis. Kategori iki kalebu kabeh, kanthi kursi roda sing entheng kanthi rega kompetitif. Kursi roda iki nawakake luwih akeh pilihan lan umume nyaranake perbandingan karo kategori munggah pangkat sabanjure yaiku kita kursi roda bobot ultralight ing endi peralatan lan fitur utama mobilitas paling apik.

Kursi Roda Ultralightweight

Iki minangka kategori kursi roda sing paling apik dununge. Kanthi bobot kursi rodha kurang saka 14.5 pon lan kasedhiya ing kalorone S-ERGO lan kanthi gampang model super ringan, kursi roda bobot ultralight kanggo pangguna full-time sing nuntut kinerja lan kanggo sing pengin kursi roda sing paling entheng, supaya gampang ngeterake dhewe lan ngeterake. Ing kategori iki, sampeyan bakal duwe sawetara fitur sing ora nate ditemokake ing pesaing kayata standardisasi tes kacilakan ing Model S-ERGO lan ton saka pilihan lan aksesoris ora ditawakake ing kategori dhasar liyane ing opsi kursi roda.

Kursi Rodha Aktif

Kita ERGO ATX nawakake sing paling apik ing kombinasi disiplin manufaktur kursi roda. Kritikus kasebut kalebu nanging ora diwatesi kanggo kesesuaian maksimum, kaku, entheng ultra, nyenengake, gampang dilipat, gaya lan kinerja sing luar biasa. Kategori kursi roda Ultralightweight kita ora duwe kompromi karo departemen R&D sing nyurung teknik lan kapabilitas manufaktur paling anyar lan transfer menyang sampeyan ing dalan.

Kursi Rodha Miring / Miring

Kursi sing lenggah utawa liyane dikenal minangka kursi rodha "punggung dhuwur" minangka pilihan sing cocog kanggo sing nggunakake mayoritas wektu ing kursi rodha amarga nawakake luwih akeh posisi kanggo nenggong. Lan a kursi rodha miring nawakake posisi alternatif lan relief tekanan kanggo wong-wong sing mbutuhake tekanan luwih kanggo nggunakake kursi roda sing luwih dawa. Kaloro kategori kasebut kanthi efektif nyuda bobot saka pesaing tradisional mula elinga nalika blanja kanthi rega.

Kursi Roda Tugas abot

Kursi Roda Bariatric kita duwe bobot bobot maksimal 800 pon kursi rodha tugas abot bisa nampung meh kabeh pangguna kanthi jembar kursi paling jembaré 30 "lebar. Karman nggawa kursi roda tugas abot, saka ekonomi kursi roda transportasi bariatric, kanggo model khusus sing bisa dikonfigurasi / khususKita uga duwe kursi roda bariatric paling entheng ing industri kanthi jembar lan tutup bobot.

Kursi Rodha Ngadeg

Ngadeg ing kursi rodha minangka salah sawijining produk sing paling berpengaruh sing wis dirancang lan diproduksi kanggo upaya supaya mobilitas bisa mundur supaya bisa urip maneh. Kita ora mandheg mung ngidini wong ngadeg ing kursi rodha; kita nggawe produk rega paling kompetitif ing kategori sing nyebabake ekonomi menyang omah saben dinane. Waca liyane babagan kabeh mupangat, sumber pendanaan, lan opsi keuangan yen sampeyan kasengsem ing kursi rodha sing mbantu sampeyan ngadeg.
Pitakonan umum

Kepiye proses tuku kursi roda saka Karman?

Sampeyan duwe sawetara cara kanggo tuku kursi roda saka kita. Gumantung ing produk, sampeyan bisa tuku salah siji saka bakul bata lan mortir resmi, utawa online. Sampeyan bisa milih saka adol situs web kayata Amazon utawa Walgreens, utawa sampeyan bisa tuku langsung saka situs web iki.

Apa aku bakal dikenani pajeg penjualan?

Karman kudu nglumpukake pajak penjualan barang sing dikirim menyang negara tartamtu. Nalika nambah menyang kranjang, priksa manawa sampeyan mlebu ing negara bagian lan kutha sing sampeyan tinggal. Sistem otomatis kita bakal ngetung pajak penjualan sing ana gandhengane karo lokasi sampeyan.

Apa pengiriman gratis?

Barang kothak standar standar bakal dikirim saka gudang liwat FEDEX lan gratis. Kabeh pesenan luwih saka $ 89.99 mesthi dikirim gratis saben dina ing Karman. Operator liyane digunakake gumantung saka ukuran, kasedhiyan lan pengiriman LCL liyane.

Apa sampeyan adol kursi rodha bekas utawa nyewa kursi rodha?

Kita ora adol utawa nyewa kursi rodha bekas kanggo alesan kesehatan. Kanggo njamin sampeyan nampa kursi sing paling apik, kita mung adol kursi roda anyar. Nanging, kita wis adol kursi rodha mbukak anyar. Sampeyan kudu nelpon kanggo ndeleng spesial sing ana, nanging ora ngiklanake. Kita ora nawakake kursi roda kanggo disewa.

Kepiye kursi roda sing sampeyan adol beda karo sing bisa ditemokake ing situs liyane?

Karman duwe kursi liyane sing bisa ditemokake ing situs liyane. Ana rong kategori sing bisa dipilih. Kanthi jinis "ekonomi", amarga kita nggawe, kita bakal bisa ngalahake rega apa wae sing diiklanake tanpa promosi khusus. Iki bakal dadi rega larang saben dina sing dakwenehake langsung. Kita uga duwe barang-barang khusus kayata bobot ultralight lan produk ergonomis sing liyane ora ditawakake minangka merek saingan. Mesthekake manawa sampeyan ana ing tangan sing apik karo merek sing wis ana luwih saka 25 taun!

Apa sampeyan adol (PPE) Piranti Proteksi Pribadi / Masker Wajah?

Ya, amarga pandemi iki, Karman wis ngekspor ewonan topeng rai menyang China sing ndhukung pabrik ing pandemi wiwitan. Saiki kita wis mbalikke aliran manufaktur kalorone N95 lan topeng debu tradisional digunakake ing macem-macem jinis lingkungan. Bakal terus promosi topeng lan tawaran sing kasedhiya kanggo nyegah panyebaran global Virus COVID-19.

Apa sing kedadeyan yen butuh perbaikan utawa peralatan kanggo peralatan?

Kita duwe jaringan para pedagang ing saindenging negara. Gumantung saka sifat kompleksitas a manual kursi roda listrik, kita bisa uga ora mung masalah nembak online utawa ngirim salah sawijining teknisi menyang omah kanggo njaluk pitulung. Priksa ulasan lan pengalaman kanthi kualitas ing pirang-pirang dekade, priksa manawa sampeyan wis ana ing tangan sing apik.

Apa sing kedadeyan yen aku pengin ngasilake peralatanku?

Kita pengin sampeyan supaya wareg babagan tuku. Yen peralatan teka lan ora kaya sing diarepake utawa dibutuhake, sampeyan bisa mulihake sajrone 14 dina suwene ora digunakake (ban resik lan ora ana goresan) lan kemasan asline. Kajaba Karman nggawe kesalahan, pengiriman bali minangka tanggung jawab pelanggan. Kaloro pengecualian yaiku kursi roda ringan khusus, sing dikenani biaya restock 15%, lan kursi roda ultralight lan ngadeg, sing ora bisa dibalekake nalika diproduksi supaya bisa dipesen. Kanggo informasi luwih lengkap, waca iki Kebijakan bali.
Ringkesan iki mung ditrapake kanggo informasi umum, lan ora bisa ditafsirake minangka saran medis khusus. Sampeyan kudu maca label produk lan ngasilake instruksi operasi. Kajaba iku, yen sampeyan ngombe obat utawa duwe kondisi medis, luwih dhisik takon karo dhokter utawa dokter. Karman ora menehi saran babagan klinis, operasional, utawa kesehatan kanggo ningkatake kondisi medis sampeyan. Piranti kursi roda lan mobilitas sing paling cocog yaiku sing digoleki lan dijaluk verifikasi karo ahli medis.

"Tuku MASMU MUKA SAIKI - N95 KANGGO SUPPLI LAST"

Waca liyane babagan "JAY LENO SAID" - XO-202 WHEELCHAIR STANDING

LT-980 "PENJUAL TERBAIK 13LB * WHEELCHAIR"