Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Plancongan nganggo kursi rodha bisa nyerang saraf yen sampeyan ora ngrancang luwih dhisik, nindakake riset, utawa mikir bisa kemunduran lan telat amarga ana watesan cacat. Contone, ora kabeh hotel utawa motel duwe aksesibilitas kursi rodha, sing bisa uga nyebabake masalah yen plancongan piyambakan. Priksa manawa takon kursi rodha aksesibilitas nalika nggawe reservasi hotel.

Sing duwe tantangan seluler gumantung pitulungan kursi rodha nang endi wae plancongan, sing kalebu maskapai layanan, akomodasi prahu utawa pelayaran, lan liya-liyane media transportasi, kayata taksi, bus, shuttle, lan nitih taman hiburan. Coba takon karo layanan kasebut babagan bisa pesawat udara pitulungan, elevator, lan rampokan. Kajaba iku, takon karo layanan babagan obat lan khusus watesan peralatan, kayata area sing ditetepake kanggo defibrilator lan tank oksigen. Ngerteni informasi iki sadurunge bisa ngirit wektu lan dhuwit.

kursi rodha Pangopènan lan Ndandani Nalika Plancong

Yen sampeyan 'lelungan maneh piyambakan ing a kursi rodha, banjur priksa manawa sampeyan duwe pangopènan utawa layanan ndandani verifikasi sing kursi rodha yaiku ing apik apa sadurunge budhal. Upaya ekstra bakal ngilangi kemunduran lan keterlambatan bagean sing rusak utawa bisa didandani sing kudu dilayani ing tujuan nalika teka. Nyewa tim layanan pangopènan utawa ndandani bakal ngirit wektu lan nyuda stres nalika lelungan.

Ati-ati olahraga kanthi nyelehake jeneng lan alamat sampeyan ing saben bagean sing bisa dicopot sadurunge ninggalake omah. Mung tampilake jeneng nalika lelungan jaban rangkah.

Uga nggawa kit ndandani ukuran lelungan sing ngemot kabeh alat sing dibutuhake lan bahan sing dibutuhake kanggo ngganti ban pneumatik. Kit ndandani ban pneumatik bisa ditemokake ing sembarang toko rantai ritel utama ing bagean sepeda. Elinga manawa ora kabeh toko ndandani internasional padha karo layanan sing wis biasa tampa ing omah, mula luwih becik usaha kanggo nyuda masalah potensial kanthi tumindak saiki.

Tips kanggo Plancongan Laut

Operasi pelayaran biasane nggabungake layanan feri menyang penumpang transportasi menyang pantai saka kapal sing berlabuh ing segara. Layanan feri iki ora mesthi dilengkapi lift utawa rampokan kanggo mbantu cacat nyuda kursi rodha menyang operator. Takon personel kanggo pitulungan ing nemokake sembarang akomodasi kursi rodha supaya bisa numpak kapal feri lan dikirim menyang pantai.

Gumantung saka hawa, segara, pasang surut kahanan, utawa kangelan teknis, watesan tartamtu bisa uga wis diwatesi penumpang saka ninggalake tender pelayaran. Umume, kru bakal nuntun sampeyan menyang dalan gedhe utawa nggunakake crawler sing serem, piranti mekanik sing dirancang kanggo "mlaku" kursi rodha mudhun undhak-undhakan, kanggo mbantu seluler sing nantang golek dalan menyang pantai.

Wong cacat kudu transfer menyang entheng, manual kursi rodha yen asline ing kursi roda listrik utawa skuter supaya bisa kru sukses mindhah peralatan menyang dharat Priksa manawa menehi tandha marang kru obat utawa peralatan khusus sing uga kudu dipindhah bareng karo sampeyan kursi rodha utawa skuter

Tips kanggo Plancongan Udara

Akeh wong sing pracaya pesawat nampung kanggo plancong kursi rodha; nanging, sawetara layanan maskapai wis nguciwani upaya ekstra kanggo njamin manawa layanan kasebut dileksanakake kanggo nyuda cedera potensial kanggo sing diwatesi ing piranti seluler. Nyatane, ana maskapai bisa nyebabake masalah potensial kanggo kursi rodha plancong, gumantung ing wektu lan dina sing mangkat menyang tujuan.

Salajengipun, ing kualitas of pitulungan kursi rodha gumantung banget ing maskapai staf lan kru bandara sing mbuwang sampeyan peralatan lan gawan. Konfirmasi sampeyan maskapai penerbangan karo operator sampeyan sajrone 24-48 jam sawise sampeyan budhal. Wektu penerbangan, nomer, lan noto lelenggahan bisa beda-beda. Menawa ngabari layanan maskapai tim babagan sampeyan cacat. Uga sebutno jinis kursi rodha sampeyan duwe, lan liya-liyane peralatan sing kudu diangkut nalika tekan. Nyuwun "mriksa gerbang" kanggo mbukak kursi rodha langsung menyang pesawat pesawat. Priksa manawa mbusak kabeh dhukungan sikil lan bantal kursi sadurunge diwenehi kursi rodha kanggo staf maskapai. Gawa barang-barang kasebut ing airliner. Gunakake tas khusus kanggo nyimpen barang sing alus ing antarane transisi.

Dhaptar Komprehensif Sumber Kanggo Tips ing Traveling karo Panjenengan kursi rodha:

  1. Plancongan Kanthi Kursi Roda utawa Skuter Sampeyan
  2. Tips Flying kanggo Pangguna Kursi Rodha
  3. Cara Plancong Kanthi Udhara nganggo Kursi Rodha
  4. Tips Plancongan Udara kanggo Kursi Rodha utawa Pangguna Skuter
  5. Wisatawan Kursi Rodha Cacat - Tips Liburan
  6. Plancongan karo Kursi Rodha Sampeyan
  7. Lelungan kanthi Cacat utawa Kahanan Kesehatan[PDF]
  8. Tips kanggo dipatèni Wisatawan [PDF]
  9. TSA: Wisatawan sing Cacat lan Kahanan Kesehatan
  10. 5 Tips kanggo Plancongan kanthi Cacat
  11. Urip Komunitas: Plancongan nganggo Kursi Rodha
  12. Penumpang cacat
  13. Plancongan Kanthi Anjing Layanan

Ninggalake a Reply