Priksa metu kita kursi rodha Ulasan lan Paseksen. Sambutan kabeh para pelanggan supaya ninggalake tinjauan. Loro apik lan uga ala, nanging umume jujur. Mangga bareng karo sampeyan kursi rodha crita. Apa sampeyan tuku dhewe utawa tuku kanggo wong sing dikasihi. Kita peduli karo kursi rodha review lan testimoni sing bisa dituduhake lan tutul wong liya kanthi crita sing padha. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake review ing Google lan Yopto sing kalebu pelanggan sing dieling-eling lan bisa dipercaya lan dipercaya.

Ikon KarmanHealthcare.comKarmanHealthcare.com

19255 San Jose Avenue, Kutha Industri

4.6 reviews 238

  • Avatar Angela Holstein ★★★★★ sasi 4 ago
    Apa perusahaan apik tenan. Kita nampa kita kursi rodha nanging amarga iki nganyari, hardware ora sengaja ora kejawab. Perusahaan ngirim email lan entuk tanggapan sajrone sawetara jam. Kita ing Pesisir Timur. Amber pancen apik tenan. Ngerti … Luwih produk lan langsung ngerti apa sing kedadeyan. Wektu nanggepi dheweke apik banget lan dheweke ngrampungake masalah kita kanthi cepet. Ora bisa njaluk layanan pelanggan sing luwih apik. Padha begja yen dheweke kerja kanggo dheweke. Kita banget wareg karo produk kita lan menehi saran banget kanggo tuku medis.
  • Avatar Sarah Goodlin ★★★★ sasi 6 ago
    We ngenteni maneh saka aku ngarep-arep kanggo nampa kursi, nanging apik banget! Iku entheng, nanging ngalangi lan gampang banget kanggo maneuver.
  • Avatar Susan Nielsen ★★★★★ sasi 11 ago
    Ibuku mertua tresna marang Karmen sing anyar kursi rodha. Saiki dheweke bisa plancongan kanthi gampang bareng-bareng lan bisa mlaku nalika kepengin lan nunggang yen wis ban. Matur nuwun Karmen kanggo kursi ringan iki!
  • Avatar Mufaddal Khambati ★★★★★ sasi 5 ago
    Range sing nggumunake kanthi rega sing luar biasa! Highly dianjurake kanggo kabeh!
  • Avatar Peter Pan ☆☆☆☆ ing minggu kepungkur
    Wow iki katon dadi Wakil Presiden Karman Healthcare lan dheweke tumindak kaya kewan total nalika syuting ing properti umum. Dheweke malah nendhang tripod fotografer. Jenenge katon minangka David Chao sedih individu pathetic.
  • Avatar Mike Buso ★★★★★ sasi 9 ago
    Kita entuk Karman S-Ergo 115 kanggo bojoku. Aku seneng tenan yen luwih entheng tinimbang sing luwih abot kursi roda sing ditawakake wong liya kanggo kita. Sepuluh pon ora dadi masalah yen sampeyan mung muter, nanging yen sampeyan angkat … Luwih mlebu lan metu saka mobil, pancen penting. Nganti saiki, iki ora butuh perawatan, lan muga-muga tetep bisa dadi perkara sing penting. Aku nyaranake.
  • Avatar David Bacon ★★★★★ setahun kepungkur
    Minangka caregiver bapak, Aku needed a kursi roda entheng sing bisa digunakake karo dheweke kapan wae kita adoh saka komunitas pensiun. Sawise riset sawetara macem-macem jinis kursi roda, Aku mrentah LT-980. Aku nampa … Luwih wingi, lan aku kesengsem karo konstruksi kasebut kualitas lan kabeh fitur sing ndadekake bisa hotspot lan gampang diangkut. Duwe pengalaman luwih abot kursi roda jaman biyen, LT-980 minangka kursi apik kanggo sapa wae sing butuh barang sing luwih entheng. Sedhihku, bapakku seda bubar sadurunge duwe kesempatan nggunakake, nanging aku seneng lan aku bakal terus digunakake kanggo anggota kulawarga liya sing mungkin butuh kabutuhane.
  • Avatar Monique Dreef ★★★★★ sasi 11 ago
    Tuku Karman 19" Angkutan Baja Kursi kanthi sandaran tangan sing bisa dicopot. Ing dhingklik transportasi gampang kanggo push lan pas liwat doorways biasa. Sisa lengen (s) gampang dicopot yen perlu. Bisa mbusak sandaran sikil utawa ngayunake menyang … Luwih sisih (padha ora bakal tetep ing panggonan kajaba padha ing ngarep, nanging sing fix gampang karo tali Velcro). Kursi nduweni a bantal tipis. Ana sabuk sing dipasang kanggo ngamanake wong ing kursi. Roda gampang muter ing kayu atos, kothak & karpet. Iki dhingklik transportasi gampang dilipat kanggo panyimpenan. (kucing disetujui!)
  • Avatar Amy Arenson ★★★★ setahun kepungkur
    Iki Karmen pisanan kursi rodha lan nganti saiki pancen apik banget. We are nggunakake minangka kursi transisi kanggo nyingkirake bojoku saka kekuwatane kursi rodha. Bobot iki entheng banget, gampang dilipat lan dipasang ing mburi SUVku. … Luwih Bojoku ujar manawa cukup nyaman kanggo wektu lungguh sing luwih cekak, dheweke wis biasa "aman banget" ing kursi kekuwatane mula dheweke isih tetep nyetel nanging mikir bakal dadi kursi sing apik ing jangka panjang! Pengiriman cepet banget, kabeh dadi lancar nalika pesen!
  • Avatar Michael Smith ★★★★ sasi 11 ago
    Banget kesengsem karo iki kursi rodha Aku bisa urip luwih apik. Duwe sawetara masalah nalika ngeculake sikil liyane banjur kursi sing apik!
  • Avatar Generose Mahoney ★★★★★ setahun kepungkur
    Karma yaiku sing digoleki, kursi ringan sing putriku bisa kanthi gampang nggawa dheweke nalika dheweke nggawa aku menyang endi wae amarga aku ora nyopir 82 lan sikil tengen ing ndhuwur lutut. Wanita sing diajak anakku pancen apik lan nulungi. Dudu … Luwih butuh wektu suwe kanggo dikirim. Lan pituduh sing gampang dipasang. Ora ana gandhengane saka pituduh lan umume wis rampung. Wong sing hebat tenan digarap. Matur nuwun sanget
  • Avatar Blanca Arteaga ★★★★ setahun kepungkur
    Kursi iki dak pesen kanggo pacarku sing duwe MS. Wis digawe kanthi apik. Kuat banget. Aku mesen anti-tipis nanging ora nate njupuk kursi kasebut. Aku wis ngirim email nanging durung krungu kabar mau. Nanging sampeyan bakal seneng kepiye carane nggawe .. Mangkene … Luwih sapasang gambar. Tutup sandhangan lengen ora katut.
  • Avatar Karen Sachs ★★★★★ setahun kepungkur
    We entuk dhingklik transportasi dina iki kanggo bojoku sing wis surgery ing sikil lan kudu mati iku kanggo 6 kanggo 8 minggu. Ing kualitas luar biasa lan pancen kepenak. Gampang dipasang - aku ora nemokake arah … Luwih (sing ana ing kanthong ing sisih mburi kursi nganti aku nglumpukake.
  • Avatar David Brand ★★★★ setahun kepungkur
    Mung nampa aluminium 24 lbs kursi rodha kanggo ibu sing cilik, tuwa sing digunakake kanggo nggunakake parkinson. Katon kaya sing diiklanake, ngarepake dikirim menyang omah sing dibantu mbesuk. Pesenan liwat Amazon, ditampa … Luwih model sing bener, dudu warna sing bener. Kuciwa yen kursi warna burgundy ora kaya sing teka, nanging kita nambahake sawetara pita supaya dheweke bakal ngerti yen kursi kasebut. Muga-muga dheweke bakal entuk manfaat.
  • Avatar Rodger Gerzema ★★★★ setahun kepungkur
    Dhingklik sing entheng. Luwih seneng rodha karet lan plastik ora hard. Dheweke ninggalake Mark ing lantai jubin sing empuk. Umume pilihan transportasi sing apik banget.
  • Avatar Ashleigh Pasley ☆☆☆☆ setahun kepungkur
    Layanan pelanggan sing kurang apik. Kursi ora bisa diatur, ora bisa entuk panggilan balik saka perusahaan kanggo pitulung kurang saka setahun kepungkur, nalika pasien tuku (aku ahli terapi ing panti jompo.) Dheweke mbayar kanthong luwih saka $ 1,000.00 kanggo kursi iki. Saiki, … Luwih kanthi rata-rata panggunaan lan kurang saka setaun mengko, roda ngarepe rusak lan ambruk. Ora bisa digunakake, lan Karma sing paling apik sing bisa ditawakake kanggo pasien yaiku "iki nomer item, pesen $ 100.00 kanggo sepasang." Welas asih. Jinis apa kursi rodha perusahaan nganggep wong kaya iki. Kursi sing kurang dibangun, lan yen wis duwe dhuwit, wis rampung karo sampeyan. Ati-ati!
  • Avatar Gloria lan Fred Rau ★★★★★ setahun kepungkur
    S-115 sing ditampa saiki yaiku kursi Karman kaping 3 ing omahku, Apik banget, entheng lan bisa digunakake kanthi apik.
  • Avatar Sandy Gordon ★★★★★ setahun kepungkur
    Pesenan Kerman sing entheng banget kursi rodha liwat Walgreens.com. Dikirim langsung saka California lan mung sing dak pesen.
  • Avatar Dena Blum ★★★★★ setahun kepungkur
    Aku tuku Karman S-ERGO 305 Ergonomis Ringan kursi rodha S-Ergo305Q16SS, 29 lbs., Roda Rilis Cepet, Frame Mawar Abang, Ukuran Kursi 16 "WX 17" D, Dhuwur Kurva sing Bisa disetel Pabrik (Lantai 19 "Lantai Kanggo Kursi) lan apik banget. … Luwih Aku wong cilik lan aku seneng jembar kursi. Iki uga gampang digunakake.
  • Avatar Jillisa Pierson ★★★★★ setahun kepungkur
    Aku nampa sandi kursi rodha cepet lan apik tenan. Padhang kursi kasebut entheng banget lan kepenak. Aku pancen seneng. Lan matur suwun ekstra kanggo makarya karo masyarakat ms.
  • Avatar Beverly Miloszewski ★★★★★ setahun kepungkur
    The kursi rodha cocok banget kanggo ibuku sing umur 91 taun lan bapakku sing kudu mbukak lan mbongkar. Pengiriman rada suwe amarga warna wis ora ana, musim liburan lan acara cuaca! Nanging, tekan kahanan sing apik lan Ibuku tresna … Luwih iku!
  • Avatar Judy Gilson ★★★★★ setahun kepungkur
    Seneng banget karo produk sing dibangun kanthi apik kanggo anggota kulawarga uga gampang dipasang ing mobil kanggo dikunjungi dokter.kursi rodha gerakane bebas ing karpet lan liwat lawang omah.
  • Avatar Dana Crowley ★★★★★ setahun kepungkur
    Iki apik kursi rodha. Katon apik banget. Cahya, nanging awet. Gulung gampang dilipat kanggo disimpen. Sing paling penting, iku kepenak miturut bapakku sing wis tuwa. Regane gedhe kanggo dhuwit.
  • Avatar tagihan lutz ★★★★★ setahun kepungkur
    Ditampa dina iki, pangiriman cepet lan pancen sampurna. Kursi cukup entheng supaya bojoku gampang pickup. Kita tuku supaya gampang lelungan lan bakal bisa melu lan ngirim bagasi sing wis dicenthang. Banget seneng karo kualitas, … Luwih istirahat sikil kapisah nanging gampang dipasang lan dicopot. Aku cekak, 4 ”11, lan kursi cocog karo aku. Aku bisa nggayuh rem saka posisi lungguh.
  • Avatar John Rubel ★★★★★ setahun kepungkur
    biasa kursi roda mung abot banget kanggo nggawa tangga mudhun lan mudhun. Aku nemokake kelas bulu Karman ing garis lan tuku. Gampang digawa munggah lan mudhun ing undhak-undhakan, lan bojoku ujar manawa kepenak lan gampang maneuver kanggo awake dhewe. Mung … Luwih jawaban kanggo kita.
  • Avatar Douglas Rappe ★★★★★ setahun kepungkur
    Kita nembe nampi S Ergo 115 kursi rodha lan iku apik banget. Ukuran 16 "pas banget lan nyaman lan entheng. Bantal kursi sing dicopot lan kursi kontur minangka fitur sing apik banget. Lipatane cukup cilik, kanthi … Luwih rodha cepet-cepet bisa dipasang ing sisih mburi mobil cilik kita.
  • Avatar Frank G. ★★☆☆☆ setahun kepungkur
    Apik banget Apik dibangun nanging sampeyan ngirim warna sing salah. Aku pesen sing burgandy lan aku entuk sing ireng.
  • Avatar Luana McCuish ★★★★★ setahun kepungkur
    Dituku Karman dhingklik transportasi karo 19 "jog. Iku teka kanthi nglumpuk kajaba footrests kang gampang kanggo masang. Kursi gedhe. Iku gampang lempitan, aran aman, nyaman lan entheng. Iku gampang kanggo maneuver … Luwih lan kunci. Iki bakal nulungi ibu sing wis tuwa.

KLIK ING KENE TO REVIEW TESTIMONI WHEELCHAIR LAN BAYAR ING GOOGLE & DAPAT PROMO GRATIS

Elinga langganan buletin lan priksa blog kita. Ana jagad informasi sing ana gandhengane mobilitas lan kursi rodha pangguna dadi luwih becik kita ngajak sampeyan supaya menehi review, gambar, lan nuduhake crita karo google lan komunitas ing bagean Facebook lan BLOG. Sampeyan bakal seneng banget lan matur nuwun wis gabung karo sampeyan. Aja lali ndhaptar garansi sampeyan mung utawa ngirim ing kertu garansi supaya sampeyan bisa tetep file yen sampeyan butuh pitulung ing dalan. Yen sampeyan Yelper, komentar ing akun Yelp. Matur suwun!

apa-mikir-wong

Pengguna kursi rodha Testimoni

"Iki paling apik kursi rodha Aku wis nate nggunakake. ”

review-customer-2"Iki paling apik kursi rodha Aku wis tau nggunakake. Aku wis nyoba jinis liyane lan mesthi ana siji masalah. Kursi iki kepenak banget. Amarga diabetes lan lemes, aku ora bisa lunga menyang endi wae kajaba yen nandhang lara kursi rodha lan merek Karma nggawe urip luwih nyenengake.

Kursi ora ngganggu aku kaya kursi liyane lan bingkaie kuwat lan kuat banget. Aku rumangsa apikan yen wong sing dak tresnani ora prelu nggawa aku kerep ngganti utawa nyimpen kursi kanggo aku. Aku nyaranake kursi iki kanthi dhuwur. ”

Diulas dening Sarah Ferris saka Irvine, CA

"Aku seneng ergo iki kursi rodha"

testimoni-pelanggan-1“Kursi iki dak tuku amarga kursi lawasku abot banget. Aku bisa ngatur dhewe lan bisa uga dak angkat menyang trukku kanthi condhongake ing mobil lan angkat ing bingkai mobil.

Aku nyelehake tikar mandhi ing mobil lan kursi kasebut banjur daksel. Aku nuli rem, yen kursi ora digeser ing bagasi. Aku ora nganggep yen ana kontra. Aku ora mikir yen tuku kursi iki bakal nguciwani. ”

Diulas dening Joe Cosh saka Houston, TX

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SG3O9-BZJ0s[/embedyt]

"Kursi ergonomis unik Karman pancen kepenak."

testimoni-pelanggan-3“Aku nyoba kursi transportasi setengah rolas sadurunge nemokake Karman Penerbangan Ergo model – cekap cahya kanggo aku angkat (21 pon kalebu sikil ayunan), kanthi rodha mburi sing cukup gedhe supaya aku gampang PUSH kursi ing ambang lawang sing diangkat lan liwat medan sing ora rata.

Model sing kuat (kabeh merek) kanthi rem tangan sing bobote 28-33 kilogram utawa luwih, dene model ultralight liyane (15+ pon) uga ringkes banget kanggo negosiasi benjolan cilik tanpa terus muter lan narik kursi lan penumpang kasebut mundur.

Kajaba iku, kursi ergonomis Karman sing sejatine kepenak banget, beda karo "kursi sling" sing paling nyenyet saka kursi kursi transportasi. Ing kualitas lan pakaryan saka Karman Penerbangan Ergo, ditambah karo fitur hebat sing wis kasebut, nggawe rega sing luwih dhuwur; Aku ora bisa nyaranake kursi iki! ”

Diulas dening Laurie L. saka Tacoma, WA

"Iki sing paling apik kursi rodha Aku wis nate menehi resep ”

dhokter-caal-testimoni"Iki sing paling apik kursi rodha Aku wis nate menehi resep, lan aku dhewe wis nyoba, pancen kepenak banget, aku malah maca literatur lan informasi babagan mula aku bisa ngerti sebabe kepenak lan pasienku dhewe ujar manawa entheng banget lan dheweke nampa menyang ngendi wae.

Piye wae nalika sampeyan lungguh ing iki kursi rodha, rasane alus banget, nanging kuwat, lan model iki duwe akeh fitur, aku kaget bisa nindakake apa sing bisa ditindakake, lan kanthi cara dilipat, ora akeh kursi roda sing duwe fitur kasebut bisa dilipat. Umume, apik banget kualitas kursi rodha"

Diulas dening Dr. Richard Caal saka Pasadena, CA

 

 

Produk Foto


produk-foto-5

produk-foto-1

produk-foto-2

produk-foto-15

produk-foto-10

produk-foto-9

produk-foto-12

produk-foto-13

produk-foto-8

produk-foto-7

produk-foto-4

produk-foto-3

produk-foto-14

produk-foto-6

produk-foto-11

 

Panampilan Media

kursi roda xmen-logan-film

kursi roda xmen-logan-film-ergo-wheel

kursi roda ncis-karman

dr-phil-testimoni

penemuan-saluran-Cat-misbehavin

desa-tv-adaptasi-kanggo-kasebut

 

     

Waca liyane babagan "JAY LENO"