COVID-19: Pendekatan kita

Nalika nerangake COVID-19, kita pengin ngerti manawa kita setya njaga karyawan lan komunitas kanthi aman - lan ngurus pelanggan kanthi apik.

Mangkene sing ditindakake kanggo njamin keamanan karyawan lan pelanggan:

  • Kita ndhukung karyawan kanggo kerja ing omah ing endi wae. Untunge, kita wis ngalami kesinambungan bisnis lan sistem kerja-saka-omah ing sawetara wektu - dadi manajer produk profesional sampeyan bisa ngobrol karo sampeyan nalika sampeyan lagi ing omah aman saka kulawarga.
  • Kita wis ngowahi fokus alur kerja menyang pusat distribusi Los Angeles sing adoh saka mitra sing ana ing saindenging negara, kalebu latihan jarak sosial liwat kombinasi jam sing rame lan owah-owahan workstation.
  • Kita wis nambah protokol sanitasi lan kebersihan isih luwih akeh kanggo karyawan sing ngemas lan ngirim tuku sampeyan.
    • Iki kalebu, masker, sarung tangan, alkohol, tisu, lan akeh liyane produk sanitasi.
  • Kita wis sawetara alihan bottleneck kanggo distribusi saka sawetara jaringan tradisional nalika isih ana bisa diakses liwat telpon lan internet menyang pelanggan lokal. Ditambah maneh, para pelanggan saiki duwe opsi "gudang langsung & pengiriman dina sing padha" kanggo item sing disedhiyakake ing pusat distribusi Los Angeles. Yen sampeyan ora bisa entuk kanthi cepet liwat jaringan dealer, langsung hubungi kita! Penting banget supaya kita menehi solusi lan ngirim piranti medis dina sing padha. We are kene kanggo sampeyan.
  • Kita wis khusus nggarap jaringan kapal utama kayata FEDEX lan UPS kanggo ujar padha njupuk lan nyepetake pangiriman.
  • Wong sing nandhang gejala penyakit bisa uga ora mlebu ing fasilitas kita. Kita nderek Pedoman CDC amarga wektu tundha bisa kerja maneh sawise penyakit.
  • Kanggo kolega sing kudu fokus ing keslametan dhewe - utawa keamanan kulawargane - kita siyap nindakake apa sing dibutuhake kanggo mesthekake yen ora ketinggalan gaji.

Kita wis mesthi mikir Karman minangka papan sing nyenengake supaya sampeyan bisa nongkrong, sinau babagan, lan toko kursi roda. Apa sampeyan ngerti? Kita melu rantai pasokan medis kanthi luwih saka mung sarat sing dibutuhake kanthi kritis mobilitas peralatan sing wis dikenal suwene kita? Saiki, kita mikir isih bisa menehi pengalaman sing apik, uga ndhukung karyawan kanggo nindakake sing paling apik kanggo dheweke lan kulawargane. (Yen ana sawetara titik sing owah, kita bakal ngowahi pendekatan lan menehi ngerti babagan kene.)

Ya, lan siji liyane: aja lali kekuwatan saka mobilitas kanggo wong-wong sing paling mbutuhake ing kabutuhan medis ing saindenging negara. Sinau babagan praktik medis sing paling apik. Sinau babagan pilihan mobilitas sing paling apik kanggo kabutuhan medis sampeyan saiki. Kayane sampeyan bakal seneng.

Ati-ati tenan,

The Karman Tim *** Nglayani Pelanggan ing saindenging Negara luwih saka 27 taun ***