Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Tag Archives: pangguna kursi rodha

Kepiye Sampeyan Bisa Golek Grant kanggo Kursi Rodha?

Kursi rodha, Kursi Roda listrik, skuter mobilitas, lan peralatan cacat liyane bisa larang regane. Mulane, akeh wong sing angel ngatasi biaya njupuk peralatan iki ing Amerika. Untunge, ana sawetara sumber pitulungan kursi rodha sing kasedhiya kanggo nutupi biaya Kursi Roda lan peralatan mobilitas liyane. Hibah minangka cara umum kanggo entuk Kursi Roda […]

Plancongan ing kutha-kutha sing paling ramah ing kursi rodha

kutha sing ramah kursi rodha

Apa kutha sing paling apik ing kursi roda ing saindenging jagad? Nalika lelungan sing ramah kursi rodha, ora kabeh papan duwe aksesibilitas lan lingkungan sing padha. Kutha-kutha tartamtu ing saindenging jagad wis nindakake langkah sing pinuji. Mula bisa diakses lan entuk rasa syukur pangguna kursi roda turis. Yen sampeyan pengin mlumpat menyang favorit, video […]

Gagasan Hadiah Paling Apik Kanggo Pangguna Kursi Rodha

Tonton video ing ngisor iki kanggo 50 ide hadiah paling apik kanggo pangguna kursi roda. Coba wes untung yen sampeyan cedhak karo hadiah. Mula, tuku oleh-oleh bisa dadi tugas sing angel yen sampeyan ora cedhak. Dene yen tuku hadiah kanggo wong sing ana ing kursi roda, iku […]

Ngatur Kursi Rodha Sampeyan Kanggo Keuntungan Sampeyan

Apa sing bisa ditindakake kanggo ngatur kursi roda? Apa modifikasi sing abot utawa mung kanggo nggawe sifat sampeyan? Gawe pratelan. Langsung saka nggampangake sampeyan pindhah-pindhah ing omah lan ngubengi kutha yen ora bisa pindhah dhewe, kursi rodha iku bisa ditindakake […]

Maksimalake urip sampeyan nalika ana ing kursi rodha

Apa sampeyan pengin nguntungake nalika urip ing kursi rodha? Sawetara bakal ujar apa kekurangane yen ana ing kursi rodha? Nanging yen sampeyan ndeleng gelas 1/2 kebak, kita bakal bisa ndeleng saka ruang lingkup sing positif. Kepiye carane entuk paling entuk […]

Mangkene carane bisa ndhukung wong cacat

foto tandha pwd

Kepiye cara ndhukung wong cacat? Apa penting nduwe dhukungan cacat kanggo nambah lan maju kaya saiki? Ora dadi rahasia manawa akeh wong ing jagad iki sing ora kepenak karo wong sing ora duwe kabisan. Sanajan 1 saka 5 wong duwe cacat. Mesthi […]

Pandhuan Lengkap Karman Nggunakake Kursi Rodha

Sepira pentinge manawa sampeyan nggunakake kursi roda kanthi bener? Wangsulane penting banget kanggo nggunakake kursi roda! Sampeyan ora pengin lara utawa cilaka. Dadi ayo miwiti saiki. Kursi roda ana rong jinis kayata manual (self-propelled) lan listrik (tenaga). Uga kasedhiya kursi pediatrik khusus sing […]

Olahraga kursi roda lan revolusi sing kuat

Wong cacat lan olahraga kursi rodha: kepiye kursi rodha ora mandheg main kriket / basket / tenis Kaping pisanan, olahraga kursi rodha wis diciptakake kanggo nambah kesadaran. Iki liwat kampanye sing Cacat duwe hak kanggo olahraga lan melu kompetisi. Saiki olahraga kursi rodha wis misuwur, lan wong sing fisik […]

Pandhuan Ultimate kanggo tuku Kursi Rodha Ing taun 2021

Nalika tuku kursi roda, pangguna kursi rodha ora krasa dikurung. Apa sing penting nalika tuku kursi roda? Seseorang sing lumpuh bisa mlaku kanthi cepet ing kursi rodha kaya wong liya kanthi mlaku. Kursi roda menehi kesempatan wong liya nyambut gawe utawa blanja utawa nindakake tugas liya ing sanjabane omah. Kanthi cara tartamtu, kursi rodha […]

Wong cacat wis entuk kamulyan ing kursi rodhane

Saben wong duwe alangan sing dialami nalika urip nanging ora kaya kabeh wong cacat. Butuh akeh kekarepan lan kekarepan kanggo maju lan nindakake pagawean sing dibutuhake. Umume mbutuhake akeh kekuwatan lan sikap ora wedi supaya bisa adoh. Wong ora duwe cacat dipeksa makarya luwih abot […]