Katentuan Pangginaan supados Iki ("Perjanjian" iki) minangka perjanjian sing naleni kanthi sah sing digawe dening lan antarane Karman Healthcare, Inc.. lan afiliasi, Coi Rubber Products, Inc.. lan fodder (bebarengan "Karman") lan sampeyan, pribadi lan, yen ditrapake, atas jenenge entitas sing dadi anggota sampeyan nggunakake situs utawa Layanan (kanthi bebarengan, "sampeyan" utawa "sampeyan") kanggo kursi roda. Perjanjian iki ngatur akses menyang lan panggunaan situs web Karman www.KarmanHealthcare.com lan situs web liyane sing diduweni utawa dilakokno Karman ("Situs") lan kabeh layanan sing diwenehake dening Karman liwat Situs kaya ngono ("Layanan") dadi waca kanthi tliti. Tanggal Efektif saka Perjanjian iki yaiku tanggal 9 Maret 2020.

Dening ACCESSING UTAWA nggunakake ORA SITITIA UTAWA BAGIAN ING LAYANAN, Sampeyan SAKSESAKAKE YEN KANGGO Maca, NGerteni lan disetujoni kanggo dijaluk karo Perjanjian Iki, sing ngemot Perjanjian ARBITRASI lan Karo Hak-hak Aksi Kelas. Yen sampeyan ora setuju yen bakal dikendhaleni, ORA GAMPANG SITITIS UTAWA NGgunakake SERVIS.

Perjanjian iki nambah, nanging ora ngemot, katemtuan apa wae sing ngatur panggunaan Situs utawa Layanan apa wae ing Tanggal Efektif; Nanging, yen ana konflik antarane Perjanjian iki lan syarat-syarat kasebut, Perjanjian iki bakal dikontrol.

Sawetara Layanan tundhuk syarat tambahan, sing ditampilake nalika sampeyan nggunakake utawa nggawe akun kanggo nggunakake Layanan kasebut. Yen ana konflik antarane istilah kasebut lan istilah tambahan kanggo Layanan tartamtu, syarat tambahan bakal ngontrol Layanan kasebut. Aja nggunakake Layanan sing tundhuk syarat tambahan kajaba sampeyan setuju karo syarat-syarat Perjanjian iki lan syarat-syarat tambahan kasebut.

nggunakake Situs lan Layanan.

Pemberian Hak. Tundhuk karo tundhuk marang katemtuan lan katemtuan Perjanjian iki, Karman menehi hak winates lan ora eksklusif kanggo nggunakake Situs lan Layanan, lan konten lan materi sing kasedhiya nalika sampeyan nggunakake Situs utawa Layanan, mung kanggo informasi, tundhuk watesan sing diwenehake ing Perjanjian iki, syarat tambahan sing ditrapake kanggo Layanan tartamtu, utawa instruksi panggunaan sing bisa diwenehake Karman saka wektu ke wektu.

Akun lan Akses. Kanggo nggunakake Layanan tartamtu, sampeyan kudu nggawe akun bisa diakses liwat jeneng pangguna lan sandhi. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo njaga rahasia lan kabeh panggunaan jeneng pangguna lan sandhi, kalebu, tanpa watesan, panggunaan pihak katelu sing ora sah. Karyawan Karman ora bakal njaluk tembung sandhi sampeyan. Yen sampeyan dijaluk sandhi, utawa yen sampeyan yakin ana sing entuk sandhi, hubungi Karman. Sampeyan tanggung jawab kanggo akses internet, hardware, utawa piranti lunak sing dibutuhake utawa cocog kanggo nggampangake panggunaan utawa akses menyang Situs utawa Layanan.

Nggon mandeg. Sampeyan bisa uga mungkasi ngakses utawa nggunakake Situs utawa Layanan kapan wae. Karman bisa uga mungkasi akses sampeyan menyang Situs utawa Layanan kanthi lengkap utawa sebagean yen sampeyan yakin yen sampeyan wis nglanggar syarat lan syarat ing Perjanjian iki. Sawise mandap, sampeyan ora diidini ngakses Situs utawa nggunakake Layanan. Yen akses menyang Situs utawa Layanan dihentikan, Karman bisa nggunakake cara apa wae sing dianggep perlu kanggo nyegah akses sing ora sah menyang Situs utawa Layanan, kalebu, nanging ora winates, alangan teknologi, pemetaan IP, lan kontak langsung karo Internet panyedhiya layanan Perjanjian iki bakal urip tanpa wates kajaba lan nganti Karman milih mungkasi, ora preduli apa akun sing sampeyan bukak bakal dipungkasi dening sampeyan utawa Karman utawa manawa sampeyan terus nggunakake utawa terus duwe hak nggunakake Situs utawa Layanan kasebut.

Hak Kepemilikan Intelektual. nggunakake Situs utawa Layanan ora menehi kepemilikan utawa hak apa wae kanggo materi utawa konten sing bisa diwenehake yen sampeyan nggunakake Situs utawa Layanan, kabeh duweke Karman, sing menehi lisensi, utawa liyane entitas lan dilindhungi hak cipta lan hak kekayaan intelektual liyane. Sampeyan ora nggunakake, nampilake, nindakake, nyalin, ngasilake, makili, adaptasi, nggawe karya turunan saka, nyebarke, ngirim, ngirim sublicense utawa nyebarke utawa kasedhiya kanthi cara apa wae materi utawa konten sing kasedhiya nalika sampeyan nggunakake saka Situs utawa Layanan, tanpa ijin nyata saka pihak sing duwe, kajaba sing tinulis ing Perjanjian iki utawa syarat tambahan sing ditrapake kanggo Layanan tartamtu. nggunakake Situs utawa Layanan ora menehi hak apa wae kanggo nggunakake merek dagang, tandha layanan, klambi dagang, jeneng perdagangan, utawa liya-liyane, sing digunakake gegayutan karo Situs utawa Layanan, tanpa ijin nyata saka pihak sing gegandhengan kursi rodha Produk.

Umpan Balik Sampeyan Yen sampeyan ngirim ide, saran utawa liyane babagan Situs utawa Layanan (kayata cara kanggo ningkatake Layanan apa wae) menyang Karman, sampeyan setuju yen Karman bisa nggunakake umpan balik kasebut kanthi alasan apa wae, tanpa mbayar utawa ganti rugi marang sampeyan, ing salawas-lawase saindenging jagad. Aja ngirim umpan balik menyang Karman sing sampeyan ora pengin menehi hak kasebut.

Situs web lan Konten Pihak katelu. Karman bisa uga nyedhiyakake akses menyang situs web pihak katelu, materi utawa informasi pihak katelu liyane. Nggunakake situs web, bahan utawa informasi pihak katelu kaya ngono, bakal tundhuk marang katemtuan sing sampeyan wis setuju lan pihak katelu. Karman bisa nggunakake bahan pihak katelu utawa informasi pihak katelu liyane kanggo nyedhiyakake Layanan kanggo sampeyan. Sampeyan setuju manawa Karman ora tanggung jawab kanggo materi pihak katelu utawa informasi liyane, apa materi kasebut diakses langsung dening sampeyan utawa digunakake dening Karman kanggo nyedhiyakake Layanan, kalebu informasi kasebut akurat utawa apa informasi kasebut cocog kanggo panggunaan utawa panggunaan sampeyan gegayutan karo Layanan. Sampeyan setuju yen Karman ora tanggung jawab manawa informasi pihak katelu sing diakses sampeyan kasedhiya kanggo panggunaan, kanggo kinerja utawa operasi situs web pihak katelu, kanggo produk utawa layanan sing diiklanake utawa didol dening pihak katelu (kalebu ing utawa liwat situs web pihak katelu), utawa kanggo tumindak utawa tumindak liyane sing ditindakake pihak katelu.

Tumindak sing Dilarang. Nalika nggunakake Situs utawa Layanan, sampeyan bisa nggunakake Situs utawa Layanan lan bahan utawa konten sing kasedhiya kanggo sampeyan gegayutan karo panggunaan Situs utawa Layanan mung kanthi nyata sing diidini dening Perjanjian iki utawa syarat tambahan sing ditrapake kanggo Layanan tartamtu, lan, tanpa matesi sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan ora nggunakake prekara Situs utawa Layanan utawa bahan utawa konten sing kasedhiya nalika sampeyan nggunakake Situs utawa Layanan: (i ) nglanggar, nglanggar, utawa nglanggar hak apa wae pihak; (ii) ngganggu utawa ngganggu keamanan, otentikasi pangguna, penyediaan utawa panggunaan Situs utawa Layanan; (iii) ngganggu utawa ngrusak Situs utawa Layanan; (iv) niru wong liya utawa entitas, nyalahake afiliasi sampeyan karo wong utawa entitas (kalebu Karman), utawa nggunakake identitas palsu; (v) nyoba entuk akses sing ora sah menyang Situs utawa Layanan; (vi) melu, langsung utawa ora langsung, ngirim "spam", surat chain, mail sampah utawa jinis panjaluk liyane sing ora dikarepake; (vii) nglumpukake, kanthi manual utawa liwat proses otomatis, informasi babagan pangguna liyane tanpa idin utawa informasi liyane sing gegandhengan karo Situs utawa Layanan; (viii) ngirim informasi sing salah utawa mblusukake menyang Karman; (ix) nglanggar undang-undang, aturan, utawa peraturan apa wae; (x) melu kegiatan apa wae sing ngganggu kemampuan pihak katelu nggunakake utawa seneng Situs utawa Layanan; (xi) bingkai bagean saka Situs ing situs web liyane; utawa (xii) ngewangi pihak katelu kanggo nindakake kegiatan sing dilarang dening Perjanjian iki.

Malih. Karman bisa ngganti utawa nyetop Situs utawa Layanan kapan wae tanpa tanggung jawab marang sampeyan utawa pihak katelu. Karman bisa ngowahi Perjanjian iki kapan wae. Kabar modifikasi kanggo Perjanjian iki bakal kasedhiya liwat Situs utawa Layanan. Modifikasi bakal efektif patbelas dina sawise dikirim, kajaba tanggal efektif sing beda diwenehake ing kabar modifikasi utawa ukum sing ditrapake mbutuhake aplikasi sadurunge. Yen sampeyan ora setuju karo syarat sing diowahi kanggo Situs utawa Layanan, sampeyan kudu mungkasi panggunaan Situs utawa Layanan kasebut.

Kebijakan Privasi. Sampeyan setuju manawa Kebijakan Privasi Karman ngatur syarat lan katemtuan supaya Karman bisa nglumpukake, nggunakake, lan nuduhake informasi sampeyan.

Pelanggaran Hak. Karman ngajeni hak sampeyan. Yen sampeyan yakin ana pihak katelu sing nglanggar hak sampeyan utawa nyalah gunakake informasi rahasia kanthi nggunakake utawa akses menyang Situs utawa Layanan pihak katelu, hubungi kami.

PENOLAKAN, PENGECUALIAN, BATASAN, lan INDEMNITAS.

PENOLAKAN JAMINAN. KARMAN Nyedhiyakake SITUS LAN LAYANAN ING DASAR "AS IS" LAN "AS AVAILABLE". KARMAN ORA WAKTU ATAU GARANSI SITUS, LAYANAN, PANGGUNANE, INFORMASI INGKANG Kasedhiyan Gandheng Karo SITUS UTAWA LAYANAN: (I) Bakal ora UNDANG-UNDANG UTAWA Aman, (II) Bakal GRATIS, cacat, utawa Kasalahan, (III) AKAN NGUTU KEBUTUHAN, ATAU (IV) AKAN NGOPI ING KONFIGURASI UTAWA KANGGO NGARANG LANJUTAN UTAWA NGgunakake piranti lunak. KARMAN TANPA JAMINAN LAIN KANG GOLEK ING JANJI ING IKI, lan INGKANG NGAKAK APA APA lan KABEH JAMINAN sing KANGGO, KANGGO TANPA Watesan, JAMINAN KANGGO GOLONGAN, MERKETABILITAS lan APLIKASI TANPA INFORMASI. KARMAN TANPA REPRESENTASI UTAWA JAMINAN TANPA MATERI, INFORMASI, BARANG, UTAWA LAYANAN, APA OLEHI ORA VIA, APA KANGGO KANGGO WIS, UTAWA GAMPUNG GOLEK ING SITUS UTAWA LAYANAN, DIGUNAKAN KARMAN ING SERI. HUKUM NEGERI ORA PILIH Watesan babagan JAMINAN sing ditrapake Utawa pengecualian utawa watesan kerusakan tartamtu. KANGGO KANGGO, Sawetara UTAWA KABEH PENYAKITAN ing ndhuwur, KECUTI UTAWA Watesan bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa uga duwe hak tambahan.

PENGECUALAN KERUSAKAN. KARMAN ora bakal tanggung jawab marang sampeyan UTAWA PIHAK KETIGA KANGGO KERUSAKAN, INCIDENTAL, INDIRECT, PUNITIF UTAWA KHUSUS (kalebu, TANPA Batesan, Kerusakan sing ana gandhengane karo bathi sing ilang, kelangan data utawa kelangan apike) sing ana utawa ora ana gandhengane KANGGO NGGUNAKAN SITUS UTAWA LAYANAN, TANPA NGANGGO AKSI KANGGO DASAR, Sanajan disaranake Kemungkinan kerusakan sing kaya ngono.

BATASAN KEWAJIBAN. TANPA KANGGO KANGGO TANGGUNG JAWAB KARMAN, SING GAMPANG, UTAWA GAMPUNG GOLEK IKI, SITUS, UTAWA LAYANAN NGALAMI GOLONGAN BAYARAN kanggo LAYANAN.

HAK-HUKUM NEGERI. UNDANG-UNDANG NEGERI ORA PILIH Batesan babagan Garansi sing Ditrapake Utawa Pengecualian Utawa Batesan Kerusakan tartamtu. KANGGO KANGGO, Sawetara UTAWA KABEH PENYAKITAN ing ndhuwur, KECUWALI UTAWA Watesan bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa uga duwe hak tambahan. TANPA Watesan UTAWA NGAPERLIKASI UNDANG-UNDANG sing APLIKASI, KANGGO PUNCA KANGGO MUDA, EKSPLUSI lan LIMITASI, sanajan ana obat sing gagal nggayuh tujuwane sing penting.

Indemnitas. Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi, mbela lan njaga Karman lan karyawan, perwakilan, agen, afiliasi, wong tuwa, direktur anak perusahaan, perwira, anggota, manajer lan pemegang saham ("Pihak sing Ditampa") tanpa bahaya saka karusakan, kerugian, biaya utawa biaya (kalebu tanpa watesan, biaya lan biaya pengacara) sing ditindakake gegayutan karo pihak katelu pratelan, panjaluk utawa tumindak (“pratelan”) Nggawa utawa negesake marang pihak sing duwe ganti rugi: (i) nuntut kasunyatan utawa kahanan sing bakal nglanggar sampeyan babagan ketentuan Perjanjian iki utawa (ii) sing timbul saka, gegandhengan karo, utawa gegandhengan karo panggunaan Layanan . Yen sampeyan duwe wajib menehi ganti rugi miturut ketentuan iki, Karman bisa, kanthi budi dhewe lan mutusake, ngontrol kahanan apa wae pratelan kanthi biaya lan biaya sampeyan dhewe. Tanpa matesi sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan ora bisa ngrampungake, kompromi utawa kanthi cara liya mbuwang apa wae pratelan tanpa idin saka Karman.

Perselisihan

Undhang-undhang sing ngatur. Perjanjian iki bakal diatur, ditafsirake, lan ditrapake ing kabeh aspek miturut ukum saka Negara Bagian California tanpa preduli karo ketentuan sing ngatur konflik ukum.

Resolusi Ora Resmi. Yen sampeyan duwe perselisihan karo kita utawa pihak katelu sing ana gandhengane, gegayutan karo, utawa gegandhengan karo Situs utawa Layanan, sampeyan setuju kanggo ngubungi kita; nyedhiyakake deskripsi ringkes, ringkes babagan perselisihan lan informasi kontak sampeyan (kalebu jeneng panganggo sampeyan, yen regejegan kasebut ana hubungane karo akun); lan wenehi Karman 30 dina kanggo ngrampungake perselisihan sampeyan kanthi kepenak. Yen Karman ora ngrampungake perselisihan kasebut liwat negosiasi sing apik miturut proses informal iki, sampeyan bisa uga ngupayakake perselisihan kasebut miturut perjanjian arbitrase ing ngisor iki.

Persetujuan Arbitrase. Sembarang klaim dening Karman, utawa klaim sampeyan sing ora dirampungake karo prosedur resolusi informal, sing timbul saka, ana hubungane, utawa gegandhengan karo Perjanjian iki kudu negesake masing-masing ing arbitrase naleni sing ditindakake dening American Arbitration Association ("AAA") ing sesuai karo Aturan Arbitrase Komersial lan Prosedur Tambahan kanggo Sengketa sing Gegayutan karo Konsumen. Perjanjian iki lan masing-masing bagean nuduhake sawijining transaksi sing ana hubungane karo perdagangan antar negara bagean, lan Undhang-undhang Arbitrase Federal (9 USC §1, lan liya-liyane.) Bakal ditrapake ing kabeh kasus lan ngatur interpretasi lan penegakan aturan arbitrase lan proses arbitrase. Putusan babagan penghargaan sing diwenehake dening arbitrator bisa dilebokake ing pengadilan sing duwe wewenang. Saliyane lan apa wae istilah sing kasebut ing ndhuwur, ing ngisor iki bakal ditrapake kanggo perselisihan sampeyan: (1) arbiter, lan dudu pengadilan federal, negara bagian, utawa lokal, duwe wewenang eksklusif kanggo ngrampungake perselisihan sing ana gandhengane karo interpretasi, penerapan, penerapan utawa pembentukan Perjanjian iki kalebu, nanging ora winates pratelan manawa kabeh utawa bagean saka Perjanjian iki batal utawa batal; (2) arbitrator ora duwe kekuwatan kanggo nindakake arbitrase kelas utawa kolektif apa wae utawa gabung utawa nggabungake klaim dening utawa kanggo individu; lan (3) sampeyan kanthi iki ora ngeculake hak sing bisa ditindakake kanggo sidhang pengadilan (kajaba pengadilan klaim cilik sing diwenehake ing ngisor iki) utawa dadi perwakilan, minangka jaksa pribadi, utawa ing kapasitas perwakilan liyane, utawa kanggo melu minangka anggota kelas sing nuntut, ing tuntutan ukum, arbitrase utawa proses liyane nglawan kita utawa pihak katelu sing ana gandhengane, sing ana gandhengane, utawa gegandhengan karo Perjanjian iki. Mung ana telung pangecualian kanggo perjanjian arbitrasi iki: (1) yen Karman cukup yakin manawa sampeyan nglanggar utawa ngancam bakal nglanggar hak kekayaan intelektual sing ana gandhengane karo Situs utawa Layanan, Karman bisa njaluk bantuan liya utawa relief sing cocog ing pengadilan sing duwe yurisdiksi sing kompeten; (2) Layanan tartamtu tundhuk karo macem-macem ketentuan resolusi perselisihan, sing diwenehake ing syarat-syarat sing ditrapake kanggo Layanan kasebut; utawa (3) ana perselisihan sing ana, sing ana gandhengane, utawa ana gandhengane karo Perjanjian iki, kanthi opsi pihak sing nuntut, bisa diselesaikan ing pengadilan klaim cilik ing Los Angeles County, California, yen kabeh klaim kabeh pihak ing regejegan kasebut kalebu ing ukum pengadilan klaim cilik.

Papan Yen ana masalah sing ana gandhengane karo Perjanjian iki utawa panggunaan Situs utawa Layanan ora dikenani arbitrase kaya sing kasebut ing Perjanjian iki utawa gegayutan karo nggawe keputusan babagan penghargaan arbitrase sing ana gandhengane karo Perjanjian iki, sampeyan kanthi iki setuju kanthi nyata kanggo ukum eksklusif lan papan ing pengadilan sing dununge ing Los Angeles, California.

Watesan. Sampeyan kudu negesake klaim apa wae sing ana gandhengane karo panggunaan Situs, Layanan, utawa miturut Perjanjian iki, yen kabeh, kanthi ditulis kanggo kita sajrone setaun (1) taun tanggal kasebut pratelan pisanan muncul, utawa liya-liyane pratelan salami-laminipun panjenengan tilaraken. Saben pratelan bakal diadili kanthi individu, lan sampeyan setuju ora bakal nggabungake pratelan karo pratelan saka pihak katelu.

Force Majeure. Karman ora bakal tanggung jawab amarga ora nindakake miturut Perjanjian iki amarga ana kedadeyan sing ora bisa ditindakake.

Akses Internasional. Situs lan Layanan diwenehake saka Amerika Serikat. Ukum negara liya bisa uga beda babagan akses lan panggunaan Situs utawa Layanan. Karman ora nuduhake perwakilan babagan Situs, Layanan, utawa akses utawa panggunaan saka Situs utawa Layanan kasebut tundhuk marang undang-undang, aturan, utawa peraturan utawa negara liyane kajaba Amerika Serikat. Yen sampeyan nggunakake utawa ngakses Situs utawa Layanan ing sanjabane Amerika Serikat, dadi tanggung jawab sampeyan supaya panggunaan sampeyan tundhuk karo kabeh hukum, aturan, lan peraturan sing ditrapake lan, tanpa matesi umume kewajiban sampeyan ing bagean 4.5 saka Perjanjian iki, sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi, mbela lan njaga Pihak-pihak sing Ditanggepi ora aman saka apa wae pratelan nggawa utawa negesake marang salah sawijine Pihak sing Ditampa saka panggunaan utawa akses sampeyan menyang situs utawa Layanan ing njaba Amerika Serikat.

Babagan Ketentuan Iki. Perjanjian iki ngganti kabeh persetujuan lan pangerten sadurunge lan kontemporer antarane sampeyan lan Karman sing ana gandhengane karo Situs utawa Layanan, liyane saka syarat tambahan sing ditrapake kanggo Layanan tartamtu. Sampeyan bisa uga ora transfer hak utawa kewajiban sampeyan miturut Perjanjian iki tanpa idin tinulis saka Karman. Karman bisa bebas nindakake, kanthi lengkap utawa sebagean. Perjanjian iki bakal diikat karo para penerus lan ijin sampeyan lan Karman. Perjanjian iki ora nggawe hak ahli waris pihak katelu. Gagal utawa wektu tundha ing partai nindakake hak, kekuwatan utawa hak istimewa miturut Perjanjian iki ora bakal ngeculake hak kanggo nggunakake hak, kekuwatan, utawa hak istimewa kasebut ing tembe mburine, uga ora bakal nggunakake siji utawa sebagean hak, kekuwatan utawa hak istimewa kanggo ngalangi nggunakake hak utawa kekuwatan, utawa hak liyane, utawa nggunakake hak utawa kekuwatan liyane miturut Perjanjian iki. Sampeyan lan Karman minangka kontraktor independen, lan ora ana agensi, kemitraan, patungan, hubungan karyawan-perusahaan sing dimaksud utawa digawe dening Perjanjian iki. Kesalahan utawa kekuwatan apa wae saka Perjanjian iki ora bakal mengaruhi validitas utawa kekuwatan saka ketentuan liyane ing Perjanjian iki, sing kabeh bakal tetep berlaku lan ditrapake.

Interpretasi Tembung kayata "ing kene", "sabanjure", "ing ngisor iki" lan "ing ngisor iki" nuduhake Perjanjian iki kanthi sakabehe lan ora mung bagean, paragraf utawa klausa sing ditampilake tembung-tembung kasebut, kajaba kontes kasebut mbutuhake. Kabeh definisi sing ditemtokake ing kene bakal dianggep cocog manawa tembung sing ditemtokake digunakake ing kene ing tunggal utawa jamak. Sing siji bakal kalebu jamak, lan saben referensi maskulin, feminin lan neuter kalebu uga ngrujuk marang wong liya, kajaba konteks sing dibutuhake. Tembung "nyakup", "kalebu" lan "kalebu" dianggep diikuti karo "tanpa watesan" utawa tembung impor sing padha. Kajaba ing endi kontes sing dibutuhake, tembung "utawa" digunakake kanthi teges (lan / utawa).

Kontak. Kanthi menehi alamat email, sampeyan setuju yen Karman bisa ngirim email menyang sampeyan sing gegandhengan karo Situs utawa Layanan lan akun sampeyan. Yen sampeyan ora pengin nampa email pemasaran umum, sampeyan bisa milih kanthi ngetutake pandhuan ing pesen kasebut. Karman bisa uga ngirim kabar apa-apa kanthi legal liwat email, kabar liwat pesen menyang akun sampeyan, utawa surat biasa. Yen sampeyan pengin menehi kabar legal kanggo Karman, wenehi surat kanthi dilebokake ing surat Unites States, kuitansi dikembalikan, prabayar ongkos kirim, lan diandharake kaya ing ngisor iki: Karman Healthcare, Inc., 19255 San Jose Avenue, City of Industrial, CA 91748.