Ing ngisor iki minangka syarat lan katemtuan sing ditemtokake dening Karman Healthcare minangka kabutuhan sajrone nglindhungi kualitas lan jaminan perusahaan, vendor, dealer, lan kita.

Pengiriman lan Penanganan:

Karman Healthcare Inc. bakal mbayar biaya pengiriman lan penanganan lan bakal ditambahake ing invoice sampeyan. Kabeh pesenan dikirim dening layanan kurir sing cocog, miturut jinis unit, jumlah pesanan lan penawaran barang sing paling apik.

–Layanan Pengiriman Khusus—

  • Verifikasi Tandatangan
  • Pengiriman Cepet
  • Pengiriman njaba 48 negara bersebelahan / pengiriman internasional
  •  Pengiriman Diasuransiake

(monggo email- pesenan@karmanhealthcare.com kanggo penawaran utawa konfirmasi)

Syarat-syarat pembayaran:

Pelanggan anyar kudu prabayar kanthi mriksa utawa kertu kredit nganti kredit bisa digawe lan formulir syarat lan syarat wis ditandatangani lan bali menyang Karman. Kita duwe hak nolak kredit utawa mbatalake syarat kredit kanggo akun sing ora sah. Biaya telat bakal ditambahake ing kabeh invoice sing wis kliwat. Syarat kasebut netep 30 dina sawise disetujoni kredit. Biaya bunga 1.5% saben wulan bakal ditrapake kanggo kabeh akun sing wis kliwat. Akun sing wis dibayar sadurunge ora bakal entuk spesial saben wulan. Yen ana pihak katelu sing makaryakke kanggo nglumpukake saldo sing ditanggulangi, pembeli tanggung jawab kanggo biaya koleksi, kalebu biaya pengacara, manawa litigasi diwiwiti utawa ora, lan kabeh biaya litigasi sing ditindakake.

Bali Bali:

Otorisasi bali kudu dipikolehi sadurunge saka Karman. Ora bali apa wae sing bakal ditampa sawise patbelas (14) dina tanggalan saka tanggal invoice lan dikirim maneh sajrone 30 dina prabayar barang sing dikirim. Barang sing ditampa kanthi kredit nalika bali bakal dikenani biaya 15% kanggo mbayar / restocking lan kabeh transportasi biaya kudu dibayar prabayar. Kanggo pesenan dibalekake kanggo ijol-ijolan warna, ukuran, lsp. Ragad restocking bakal dikurangi dadi 5%. Custombarang-barang gaweyan ora bisa bali maneh ing kahanan apa wae.

Ora ana barang sing bakal dibalekake maneh tanpa entuk nomer RMA (Otoritas Merchandise Bali). Nomer wewenang bali kudu ditandhani ing sisih njaba kothak lan kirim bali menyang Karman. Kabeh biaya pengiriman kalebu cara 1 saka Karman menyang pelanggan ora bakal dikreditake utawa dibalekake.

Klaim Kargo Karusakan:

Priksa lan coba kabeh pengiriman nalika dikirim. Ora ana produk sing rusak / cacat sing bakal ditampa maneh sawise nampa 5 dina. Kerusakan sing katon lan / utawa kekurangan karton kudu dicathet ing kuitansi pangiriman operator lan / utawa dhaptar pengepakan.

Waranti:

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Kabeh ndandani utawa ngganti garansi kudu duwe wewenang sadurunge saka Karman kanthi prabayar barang. Karman duwe hak kanggo menehi tag telpon kanggo ndandani garansi apa wae sing gumantung karo kahanan. Karman ora njaluk panjaluk maneh supaya pelanggan ndaptar produk kanthi online, karo dealer, utawa lengkap kertu registrasi garansi.

Yen tumindak utawa kelingan lapangan, Karman bakal ngenali unit sing kena pengaruh lan ngubungi dealer Karman sampeyan kanthi instruksi resolusi. Registrasi garansi mbantu lan isih menehi saran supaya cathetan bakal cepet dijupuk karo nomer pelanggan lan serial sing cocog kanggo peralatan medis sampeyan. Matur nuwun wis ngisi.

PENDAFTARAN JAMINAN KARMAN KANGGO PENGGUNA AKHIR

Marketing:

Perusahaan kudu duwe persetujuan dening Karman Healthcare Inc. kanggo produk pasar kanthi online utawa liwat promosi katalog sing dikirim. Kapan wae Karman Healthcare Inc. duwe hak mbatalake hak istimewa pemasaran menyang perusahaan apa wae. Sawise dicabut, perusahaan kudu mbusak kabeh produk Karman nalika tuku dhaptar amarga perusahaan lan Karman Healthcare Inc. ora bakal duwe hubungan bisnis maneh. Kabeh dealer kudu tundhuk karo kabijakan MAP (rega paling murah).

Ninggalake a Reply