Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *


Suwene sampeyan entuk digunakake kanggo a kursi rodha gumantung ing jinis of kursi rodha sampeyan nggunakake lan pengalaman sampeyan sadurunge kursi roda bisa uga. Sampeyan bisa uga milih dhasar kursi rodha utawa kekuwatan kursi rodha. Nanging, dadi kursi rodha kaping pisanan panganggo, sampeyan bisa uga angel sawise pirang-pirang minggu bisa mbiyantu a kursi rodha. Aja padha sumelang, iku ora angel banget.

Ing kiriman iki, kita bakal ngandhani sawetara cara sing gampang kanggo mbiyantu a anyar kursi rodha. Dadi, terus maca.

 

1. Maca Manual Instruksi

Kayane ora ono gunane? Nanging, maca manual instruksi bisa mbantu sampeyan luwih dhisik sadurunge kursi rodha. Nalika maca manual, priksa kabeh fitur lan fungsi kursi, supaya sampeyan ngerti kabeh babagan lempitan nganti pangopènan.

2. Praktekke

Milih kursi sampeyan sawetara banjur priksa manawa cukup kepenak utawa ora. Sanajan kursi bisa uga duwe sandhangan utawa sandhangan ing kursi, sampeyan bisa nambah utawa mbusak bantal lan nyoba macem-macem kombinasi kanggo mesthekake apa sing luwih kepenak kanggo sampeyan. Iki uga bakal njamin sampeyan duwe kursi sing cocog sing bakal mupangat ing jangka panjang.

3. Tindakake pandhuan

Nalika lungguh ing a kursi rodha, sampeyan kudu ngetutake pandhuan ing ngisor iki.
Priksa manawa rem wis ana kursi rodha tetep meneng wae nalika lungguh.
Lipat sikil ing sisih supaya sampeyan bisa nggunakake kursi kanthi gampang.
Lungguh kanthi ati-ati kanthi nyelehake tangan ing lengen tangan lan banjur lempit maneh sikil.

4. Sampeyan siyap lunga ...

Sawise lungguh, sampeyan siyap pindhah. Yen sampeyan duwe kursi roda manual, cekel pegangan tangan lan push maju supaya maju, lan bali kanggo mundur. Menapa malih, tahan setir kiwa statis lan pindhah rodha tengen ing ngarep kanggo muter kiwa lan tindakake kanthi bener kanggo obah nengen. Priksa manawa sampeyan nindakake kabeh iki ing omah sadurunge metu.

5. Kanggo metu saka a kursi rodha...

Kanggo metu, cedhak lokasi sing dipengini kayata kursi, priksa manawa rem lan lempitake sikil. Saiki, nyelehake tangan kiwa lan tengen ing tangan ing saben meksa awakmu dhewe munggah Ing kene, sampeyan bisa uga butuh pitulungan kanggo metu saka kono lan pindhah menyang papan ngaso.

Nalika muter-muter ing kursi ing njaba omah, priksa manawa ora ana kaca utawa ban sing bisa ditusuk.

Cara ngetren karo sampeyan kursi rodha anyar cepet?

Sampeyan gumantung karo sampeyan lan jinis kursi, sampeyan bakal entuk dhisik kaping pisanan utawa sampeyan wis ngganti kursi sing lawas kursi rodha karo anyar siji Iki uga gumantung karo jinis penyakit sampeyan lan cilaka.

Supaya bisa digunakake kanggo kursi rodha cepet, sampeyan kudu nyoba trik ing ngisor iki.

  • Gunakake bantal bakal luwih gampang sampeyan nyetel ing kursi rodha.
  • Gunakake sarung tangan nalika mindhah kursi rodha utawa driji sampeyan bisa uga lames.
  • Umume, sampeyan kudu nggunakake sisih ndhuwur lan tangan kanggo ngontrol kursi. Mangkono, nindakake sethithik olahraga saben dina bakal mbantu sampeyan akeh kanggo mindhah lan ngontrol kursi rodha lan mbantu nyegah cilaka.

Tembung Akhir:

Iki minangka cara sing gampang kanggo mbiyantu a kursi rodha. Nanging elinga, sing sampeyan butuhake mung roda yaiku kekarepan sing kuwat.

Ninggalake a Reply