Kanggo wong sing angel mlaku dhewe, mobilitas skuter tambah populer. Minangka alternatif kanggo kursi roda iku apik kanggo wong sing ora perlu, nanging ora bisa mlaku dhewe.

Tambah Kamardikan

Skuter ngidini wong tuwa lan dipatèni kanggo nindakake gaya mandiri lan aktif ing njobo. Dheweke bisa nindakake tugas dhewe tanpa kudu njaluk pitulung marang wong liya. Skuter iki bisa kanthi gampang navigasi ing wilayah sing ora rata lan cenderung gampang. Kanthi radius puterane sing nyenyet, mula gampang ditindakake.
skuter mobilitas nambah gerakan

Yen sampeyan lagi ngalami mobilitas masalah, skuter iki bakal mbantu sampeyan metu lan terus aktif. Sampeyan ora kudu ketinggalan maneh ing kegiatan outdoor.

Gampang lan Aman Dienggo

Sejatine sapa wae bisa nggunakake skuter listrik. Kanggo ngoperasikake sampeyan, sampeyan ora kudu duwe lisensi lan stabil banget amarga pusat gravitasi sing asor banget. Sanajan sampeyan munggah ing dalan sing curam utawa liwat medan sing angel, skuter iki angel diatasi. Dheweke bisa lelungan kanthi cepet nganti 8 mil saben jam. Kanggo nyuda, mekanik duwe rem mekanik lan listrik.

Nyaman lan Trep

Apik tenan mobilitas skuter duwe kursi sing bisa diatur, mula sampeyan bisa kepenak banget sanajan sampeyan lagi suwe. Umume skuter duwe kranjang sing cukup gedhe ing ngarep sing cocog kanggo nggawa bahan makanan utawa barang liyane. Amarga skuter nganggo batere, kabeh pangguna kudu lungguh lan kemudi ing dalane.

Murah kanggo Dijaga

Baterai lithium ing skuter listrik duwe kisaran 20 nganti 35 mil saben muatan penuh. Kanggo mbayar ulang kabeh sing sampeyan lakoni yaiku plug nalika ora digunakake.

Kanthi salah sawijining skuter iki, sampeyan bakal mandiri lan ora bakal gumantung karo wong liya mobilitas. Sampeyan bisa nggawe jadwal dhewe lan ora kudu ngandel yen kasedhiya wong liya. Saiki sampeyan ora kudu ngandelake para pengasuh kanggo nggawa sampeyan ing njobo ruangan.

Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo nampa informasi babagan priksaan. Sampeyan bisa nelpon ing 1-800-80-KARMA, utawa mangga wenehake nalika mangsuli priksaan.

 







    Jeneng pisanan (wajib)

    Jeneng pungkasan (dibutuhake)

    Panjenengan Email (dibutuhake)

    Nomer Telpon (dibutuhake)

    Pitakon utawa Komentar (dibutuhake)

    Tulung Input Teks saka Gambar Ing ngisor iki (dibutuhake)
    captcha