Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Opo iku penting ngerti babagan kursi roda? Saben taun ing Paralimpiade, mayoritas kita kudu nyekseni uga ngalami prestasi olahraga sing luar biasa sajrone sawetara minggu sabanjure. Amarga ana kedadeyan kaya ngono, dadi tartamtu dipatèni saiki kita biasane ndeleng. Nanging, isih ana faktor wedi karo sawetara pantang larang cacat, lan iki minangka perkara sing nguwatirake uga ora prelu. Dadi kanggo nggayuh kejelasan lan kesadaran luwih akeh kursi rodha listrik, kita arep ndhaptarake papat perkara sing menarik kursi rodha listrik sing sampeyan kudu ngerti.

ngerti babagan kursi roda

1.   Kursi Rodha Pancen Ora Ana Sing Takut

Ayo diwiwiti kanthi nggawe penting pengakon babagan kursi roda manawa kita minangka masarakat, kudu mandheg wedi banget cacat. cacat ora preduli utawa wedi! Utamane ing Inggris, masarakat kayane ngati-ati lan prihatin yen nindakake utawa ujar sing bener. Dheweke keweden amarga keprungu utawa nyerang sing pungkasane ora komunikasi dipatèni wong, utamane sing ana ing a kursi rodha. Sayange, iki kabeh amarga wedi bakal ngrusak lan ora ngakoni! Ora mung sedhih iki, nanging uga nambah 'faktor wedi' tinimbang nyingkirake. Kanggo masyarakat sing temen-temen bisa diakses lan kalebu, kita kudu mandheg tumindak dadi kuwatir karo wong sing ora duwe kabisan.

2. Listrik Kursi roda Bisa nyenengake lan modis

Salah sawijining perkara sing menarik kursi roda iku sampeyan bisa dadi kursi rodha listrik pangguna lan ing wektu sing padha sampeyan bisa uga modis lan apik. Ora ana sing bisa mandheg a pangguna kursi rodha saka dadi dipatèni uga apik banget, utamane yen kekarone ora eksklusif.

Ngerti iki bisa ngganti cara ndeleng wong liya cacat lan kursi roda. Muga-muga sampeyan uga bisa duwe sadhar iki saiki. Sampeyan bisa ngakses aksesoris kanggo kursi rodha listrik utawa malah pasangan sampeyan kursi rodha! Dadi kendel lan ekspresif. Pikirake babagan warna, glitter, payet, utawa rempah-rempah kanggo desain sandhangan punggung. Kabeh akeh banget bisa. Yen revamping Panjenengan kursi rodha listrik bisa nggawe sampeyan 'tampil ing akeh' lan rumangsa kepenak karo sampeyan cacat lan cara kabeh bisa sukses, mula dipercaya karo kita, iku luwih migunani.

3. Anane Kursi Kursi Roda

Ora ana sing kudu ragu-ragu nalika komunikasi karo a dipatèni wong babar pisan. Saliyane entuk kanca, kekancan karo dheweke uga bisa nggawa sampeyan kesempatan sing luar biasa. Contone, ana kalane para penyandang cacat bisa nginep gratis ing hotel yen setuju ngirim audit babagan aksesibilitas. Sawetara wong uga wis nganyari dadi Kelas Bisnis, lan kanca-kancane uga seneng tiket bioskop setengah price. Dadi, umume ora luntur yaiku kudu lungguh.

4. Kurang Kekuwatan Fisik Ora Ateges Ora Ana Tenaga Otak

Saben kursi rodha pangguna duwe penyakit fisik sing beda karo liyane dipatèni individu. Sawetara individu nggunakake kursi rodha listrik minangka akibat saka penyakit pasca saka kacilakan mobil. Wong liya lair kanthi fisik kondisi sing bisa dadi cerebral palsy utawa uga distrofi otot. Uga ana kasus sing kedadeyan mengko wong urip berkembang kahanan kaya pirang-pirang sclerosis. Amarga sawetara kahanan, bisa ana pengaruh ing a kursi rodha pangguna 's kemampuan ngomong kanthi cetha. Sawetara wong percaya yen ana dipatèni bisa langsung mengaruhi level intelijen utawa ing dipatèni kemampuan individu kanggo ngrungokake utawa ngerti apa-apa, mula bisa uga ngarahake pangguna kursi rodhakanca lan dudu kursi rodha pangguna langsung kaya ora ana ing kana. Nalika sawetara pangguna kursi rodha nandhang trauma otak. Nanging, katrampilan komunikasi sing mbatesi ora bisa ditampilake kemampuan kanggo mikir, lan sampeyan kudu ngomong karo dheweke kaya sampeyan ngomong karo wong liya.

Kesimpulan sing kudu sampeyan ngerteni kursi roda

Ing kabeh kejujuran, duwe cacat yaiku ora mesthi nyenengake. Isih, uga penting sing kita deleng ing sisih kesenengan saka urip. Masalah komplèks sing diganggu individu bisa ditemoni. Gampang dadi pesimis, lan luwih angel dadi optimis lan ndeleng sisih urip sing padhang.

Upamane kabeh wong ing masarakat ngerti babagan menarik kasebut kursi roda. Yen ngono, para individu nggunakake mau bebarengan karo cacat, umume, bakal rumangsa luwih kalebu uga ditampa ing masarakat. Kejaba kabeh, individu kaya ngono bakal rumangsa luwih bangga nalika ndeleng pola pikir sing beda lan uga pemahaman masarakat ing masarakat. Nanging, uga nganti dipatèni masarakat kanggo nyengkuyung pangowahan masarakat iki kanthi positif. Iki bisa ditindakake kanthi komunikasi kanthi sopan karo wong liya, sanajan nggunakake terminologi sing salah. Banjur mbenerake kanthi cara sing apik. Yen sampeyan mangsuli kanthi ora sopan, sampeyan bakal bisa ngilangi komentar sadurunge dipatèni individu maneh! Penting, kanggo elinga yen ngajeni minangka dalan rong arah. Kita yakin manawa kanthi alon lan mboko sithik, kita bakal tekan kana.