Sistem Kursi S-Wangun Kita nawakake akeh kaluwihan saka manual standar kursi rodha kursi. Ora mung tekanan sing disebar kanthi rata ing sikil lan mburi, uga nawakake papan lenggah sing luwih stabil lan nyegah luncuran maju.  Kursi ergonomis Berbentuk S pisanan ing donya dikembangake khusus kanggo kenyamanan lan ergonomis. Kanthi luwih saka 22 paten lan diluncurake minangka Produk Global, produk unik iki bisa ngatasi tekanan, nyuda geser lan ningkatake dedeg piadeg sing apik.

Kabeh pigura S-ERGO kita dites CRASH. Tantangan iki ditemokake karo Ultralight Weight, Ergonomics, lan Keamanan lan kanthi produk pungkasan nyetel garis paling dhuwur kualitas bisa uga Sinau luwih lengkap babagan opsional opsional sing diobati dening AEIGIS® nyediakake sistem lelenggahan ditutupi anti-mikroba. Sing paling apik sing paling apik kursi roda digawe mung kanggo sampeyan amarga sampeyan pantes.

s-mbentuk1

 

Ergonomic kursi roda karo S-Shaped Seating

Sale!
$663.00
Sale!
$870.00
Sale!
$665.00
Sale!

Kursi Roda Ultra Ringan

ERGO LITE - 18 lbs

$800.00
Sale!
$725.00
Sale!
$760.00
Sale!
New
Sale!
$2,040.00
Sale!
$860.00
Sale!
$625.00
Metu saka Simpenan
Sale!
$870.00

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=y9XcpkUOE4E[/embedyt]

Ninggalake a Reply