Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

XO-55 Horizon

$4,850.00

Kursi Roda Berdiri Manual XO-55 Horizon minangka kursi sing cocog kanggo pangguna sing golek alternatif sing efektif kanggo kursi rodha listrik.

Mirip karo XO-101 lan XO-202 sing ditaksir, XO-55 beda-beda amarga ngidini awake dhewe bisa ngadeg kanthi manual, uga kanthi manual ngeterake kursi nalika ana ing posisi lungguh.

Nggunakake aluminium sing paling entheng lan paling kuat ing saindenging jagad, uga nggabungake ergonomik menyang desain lan struktur pigura, kursi roda sing ngadeg bobote mung 57 kilogram. Kanggo pasien sing kudu menehi tekanan, mandhiri, sirkulasi getih, ningkatake pencernaan, nguatake balung, utawa ora bisa mandhiri, Kursi roda XO-55 Horizon bakal ngidini pangguna mandhiri kursi roda sajrone kegiyatan saben dinane, lan kanthi manual ngadeg yen dikepengini.

Kursi roda sing ana dilengkapi standar karo kabeh aksesoris sing dibutuhake kanggo nggunakake langsung kayata sabuk dada, sabuk pelvis, lan dhukungan nyuda. Kunci roda gaya gunting, tutup sikil, tutup garpu ngarep lan rilis cepet kabeh kanggo kepentingan konsumen supaya luwih gampang ngeterake yen dibutuhake. Faktor desain kami ngluwihi lengkungan pigura lengen tangan supaya luwih gampang transfer, uga nggawe daya tarik fisik paling gedhe ing pasar kursi roda sing ana ing manual.

Nggawe inspirasi saka seri kursi roda sing kuwat, XO-55 Horizon dilengkapi bar strut mburi sing penting sing mbantu nyetir kursi nalika ngadeg, uga nyebarake kekuwatan nalika nggawe manual. Sporty 16 Spoke pneumatik cepet ngeculake nganggo ban Kenda, lan kanthi kamer lan jempol sing disetel ngidini kursi roda sing cocog bisa digunakake saben dinane.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

 

Ukuran kursi * 

Ambane Kursi * 

Rodha mburi * 

Warna Tirus Kenda (Mung Kanthi Rodha Spinergis)

Warna Spoker Spinergy (Mung Kanthi Rodha Spinergis)

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google