Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

XO-202 Junior

Kursi roda XO-202-J - kursi khusus kursi 16 ″

Kursi Roda Daya Karman XO-202 kanthi fitur Kursi Roda Stand-Up nawakake akeh keuntungan kesehatan sing sadurunge ora kasedhiya kanggo sing ana ing kursi rodha.

Kursi nyedhiyakake posisi awak ing kursi, kursi nyedhiyakake sirkulasi getih sing luwih apik, fungsi ginjel lan kandung kemih, uga nada otot.

 
Ulasan kita ing Google