Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Piala Pemegang

$19.95

Pemegang Piala universal kita ramping, gampang, lan gampang dipasang. Munggah ing pigura tubular 7/8 utawa 1 on ing kursi roda, walker, rol, utawa kursi roda transportasi.

  • Universal Mount kompatibel karo Kursi Rodha lan Walkers
  • Cocog diameter tubing 7/8 ″ - 2.75 ″
  • Luwes sing Bisa disetel kanggo omben-omben sing beda-beda
  • Estetika sing inspirasi saka Eropa

tombol amazon

 
Ulasan kita ing Google
SKU: CUPH-100-BK Kategori: ,