Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

KN-TV10A - 14.9 lbs

$298.00

Kursi roda travel TV10A

Kursi lelungan Karman KN-TV10A mung minangka juara bobot bulu (14.9 lbs) saka kabeh kursi lempitan super entheng ing pasar saiki. Njupuk ing pesawat lan lelungan kelas siji kanthi gaya, penak, lan prioritas. Njupuk bobot wulu lelungan menyang tingkat liyane, kita saiki duwe ukuran kompak lan kemampuan lipatan liyane ing sawijining kelas ora bisa cocog!

Kursi rodha ringan Karman ing Amazon

Direkayasa kanggo awet, lan terjangkau! Nduweni pigura aluminium tingkat kelas 6061 T-6 sing diperkuat; kursi perjalanan Karman nawakake kenyamanan, kenyamanan, lan keamanan maksimum. Cukup gulung maneh sikil, remen tuas sing cepet diluncurake ing gagang push banjur gulung mudhun - gampang banget!

*Kanggo checkout kapal kanthi cepet, model dhasar standar kita bakal dikirim kanthi jembar kursi 18″ - ireng. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu gulung mudhun ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Warna pigura

Kursi Kursi

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google