Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Ndelok Kulit

$29.00

* Masker rai ora bisa dibalekake

Selengkapnya babagan kabutuhan nganggo topeng saiki. Waca publikasi lan kenapa kita bener-bener menehi dheweke kanggo tuku saben kursi roda. Pitulung mungkasi Covid Saiki!

  • FITUR - Topeng earloop sing bisa dihirup lan nyenengake digawe saka konstruksi 3 lapis. Topeng entheng dirancang kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan napas sing gampang. Topeng massal yaiku kanggo Dianggo Dianggo Wong diwasa, Pria, Wanita, Indoor, ruangan.
  • PAKET - Saben kothak ngemot 50 pcs tutup rai sing bisa digunakake earloop sing entheng lan nyaman supaya gampang ambegan nalika sampeyan nganggo. Earloop sing alus lan elastis nyedhiyakake pengalaman nganggo bobot entheng kanggo sampeyan. Gampang digunakake, tutup tutuk, irung lan dagu.
  • NGgunakake METODE - Tutup topeng ing irung lan cangkem, pasang kuping ing saben kuping, tutup topeng ing dagu, lan cetakan topeng supaya pas karo irung lan dagu. Dawane 6.8 inci / Jembaré 3.7 inci, kanthi jembatan klip irung sing bisa disetel kanthi logam.
  • 3-LAYERS MASKS - Topeng gedhe-gedhe iki kudu nggawe sampeyan yakin ora bakal cepet habis. Topeng iki kanggo panggunaan umum lan ORA ditrapake kanggo panggunaan medis. Telung Lapisan Perlindhungan, Luwih Entuk Pikiran.
  • IDEAL ING APIS APA - Topeng rai sing bisa digunakake cocog kanggo wong diwasa lan bocah kanthi kabeh umur. Bisa digunakake kanggo area umum ruangan, sekolah, kantor, lan panggunaan omah. Kanthi desain 3-lapis anyar, bisa mblokir polusi supaya bisa ambegan kanthi gampang lan aman ing lingkungan apa wae.

Masker Wajah - 3 gaya (FM-179, FM-N95-F, FM-N95-C)

Masker Wajah - FM-179 (50 pcs / bx)  Topeng Wajah Non-Medis Kelas 1: Masker Pelindung Lapisan 3 Kita Cocog Kanggo Dianggo Kesehatan lan Kantor Medis. Nampilake kuping sing bisa disetel lan kabel irung sing pas kanggo kabeh ukuran lan bentuk rai. Desain lapisan 3 saring nganti 95% partikel, kepenak dienggo pangguna nganti pirang-pirang jam, lan materi sing entheng lan bisa ambegan. Lipatan pasuryan FM-179 bisa disetel lan dilebokake kanggo jangkoan lengkap saka ndhuwur irung menyang ngisor dagu. Iki paling umum digunakake minangka topeng pasuryan saben dina lan nyenengake.

Masker Wajah - FM-N95-F (10 pcs / bx) Gaya lempitan FM-N95-F minangka topeng lipat 95-lapis N5 sing cocog digunakake saben dina kanggo nyegah penyakit lan infeksi. Nampilake cuping telinga elastis kanggo nyetel sing pas karo kain individu sing sampurna, kain lapis 5 lapis, lan penjepit irung sing gampang ditrapake kanggo masker kanthi aman. Topeng N95 iki minangka NIOSH disetujoni lan duwe tingkat efisiensi saringan 95%, lan efektif nglawan aerosol partikel tanpa minyak (watesan panggunaan wektu bisa ditrapake).

Masker Wajah - FM-N95-C (10 pcs / bx) Topeng respirator partikel gaya Piala FM-N95-C minangka topeng N95 sing bisa disertifikasi NIOSH sing nawakake paling ora 95% efisiensi filtrasi. Iki efektif kanggo nglindhungi aerosol partikel sing ora ana minyak. Bahan filter topeng pasuryan sing bisa ambegan nyedhiyakake resistensi napas sing sithik banget lan perlindungan lengkap kanggo sing nganggo paling ora 8 jam. Irung irung sing bisa disetel digawe saka aluminium tahan lama lan bisa dibentuk kanthi gampang ing sadawane jembatan irung kanggo nyegah bocor lan fogging eyewear. Loop telinga elastis njamin segel sing kenceng lan aman, lan busa urethane njero alus menehi kenyamanan kanggo wong sing nyandhang sedina muput.

 

Ulasan kita ing Google
Kategori: