Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

BAG-2501

$81.99

Tas Plancong tahan Air Ergo Lite lan Seri Penerbangan Ergo, ritsleting rong arah lan gampang dikemas, desain tali bantu universal kanggo transportasi sing gampang lan gaweyan. Tas travel resmi kita dirancang khusus kanggo njupuk kursi roda ultra ringan sampeyan. Cocog kabeh LAMPU ERGO lan WHEELCHAIRS FLIGHT FLGO . Iki bisa digunakake minangka tas nggawa universal kanggo kabeh kursi roda transportasi liyane sing pas. Olahraga tas Karma sampeyan lan ngerti manawa sejatine didol lan disebar ing luwih saka 22 negara. Entuk cahya lan lelungan kanthi apik.

 
Ulasan kita ing Google
SKU: BAG-2501 Kategori: ,