Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

S-ERGO PUTIH - 25

$725.00

Kursi Rodha Putih ERGO

Kursi roda Alpine ERGO Putih Edisi Winates minangka model anyar sing wis ditambahake menyang kulawarga kursi roda Ergonomis ing 2015.

Kursi roda seri S-115 versi Alpine Putih nampilake komponen siji-sijine lan jinis bahan bingkai khusus sing dirancang khusus kanggo model iki. Saiki sampeyan bisa tuku kursi putih iki saka pirang-pirang dealer resmi, utawa kanggo golek dealer cedhak sampeyan, bukak loker dealer.

Model iki fitur kita Sistem Kursi S-Wangun lan dadi nomer paling laris amarga akeh sebab. Ing bobot mung 25 lbs kanthi istirahat sikil sing bisa dicopot lan akeh fitur kayata bantal sing bisa dicuci nganggo mesin sing diobati AEIGIS® diolah sistem lelenggahan ditutupi anti-mikroba.

Klik tautan kanggo sinau luwih lengkap utawa nonton video babagan gampang gulung kursi roda iki, ngeterake, lan nikmati nganti pirang-pirang taun kepungkur. Kita uga duwe versi transportasi S-115TP.

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 pm Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

Yen Kertu Registrasi Garansi ora ana ing file kasebut pratelan produk, banjur salinan invoice karo tanggal tuku kudu diwenehake. Periode jaminan kanggo konsumen diwiwiti tanggal tuku saka pihak sing adol. Periode jaminan kanggo pihak sing adol, yen produk kasebut ora bisa didol menyang konsumen, diwiwiti tanggal invoice saka Karman. Garansi kasebut batal kursi roda sing wis ngilangi tag serial # lan / utawa diganti.

 

Ukuran kursi

Jinis Legrests

Bantal Bali

Kursi Kursi

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google