Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00

Temokake kenapa unit iki entuk penghargaan Karman's Choice. Kanthi standar sing paling umum, kursi roda S-Ergo 305 mung bobote 29 lbs., Duwe kapasitas bobote 250-pon lan kasedhiya ing jembaré 16 ″ lan 18 ″. Ditinjau kanthi kritis lan diakoni dening Institut Kursi Rodha.

Kanthi fitur kayata standar roda rilis cepet, sandhangan tangan sing bisa diatur ing ndhuwur, lan dhuwure kursi sing bisa 18 ″, 19 ″, lan 20 ″, S-305 menehi pilihan sing gampang, kunci nyetel, lan kualitas, kanthi kompetitif regane tinimbang kursi roda sing disesuaikan. Ing Kursi Roda Ultra S-ERGO-305 desain apik banget. Regane larang nanging regane, lan ora bisa dilalekake !. Dianjurake kanggo wong sing duwe masalah mobilitas jangka panjang. Yen sampeyan butuh kursi rodha jangka cendhak, sawetara model liyane bakal dadi "pas" umume luwih apik sanajan kualitase wong iki. Apa sampeyan duwe masalah mobilitas jangka panjang? Yen sampeyan nindakake, sampeyan bakal ngganti apa sing sampeyan goleki ing kursi roda. Pungkasan, yen kabutuhan jangka pendek, umume kursi sing cocog bakal bisa digunakake. Nanging, yen sampeyan ngerti yen sampeyan butuh pitulung mobilitas sajrone pirang-pirang wulan lan taun kepungkur, mula sampeyan bakal luwih cetha lan takon babagan apa sing dikarepake ing kursi roda.

Kita ngerti, sebabe yen ing ndhuwur nggambarake sampeyan, kita mikir sampeyan bakal seneng review jero Kursi Roda Ergonomis S-305.

"Ergonomis" luwih saka mung tembung kunci.  Kursi sing dirancang kanthi ergonomis luwih kepenak di lungguhi, lan luwih gampang digunakake amarga kabeh ana ing endi sing dikarepake. Iku intuisi, lan yen kabutuhan jangka panjang, iku emas murni.

Ana akeh kursi rodha ing pasar. Pilihan sing meh akeh banget sing bisa nyebabake kelumpuhan analisis. Kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah, kita nulis seri ulasan kursi roda Karman iki supaya sampeyan bisa njupuk keputusan tuku kanthi cepet.

Ngukur apa wae, Kursi Roda S-Ergo-305 Ultra Ringan minangka model sing luar biasa. Kasunyatane, dheweke entuk penghargaan paling apik ing review babagan kursi roda paling apik sing didol saiki. Ing bagean ing ngisor iki, kita bakal ngeterake sampeyan babagan kabeh sing bisa ditindakake kursi fantastis iki, lan menehi ngerti babagan watesan (sithik banget) dadi sampeyan bisa mutusake apa model sing "bener" kanggo sampeyan.

Swara apik? Ayo ditrapake!

Kursi rodha ringan Karman ing Amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 pm Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

 

Ukuran kursi

Warna pigura

Dhuwur Dhingklik

Rodha mburi

Legress

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google