Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00

Kursi Rodha S-ERGO-115-TP

nyedhiyakake wujud sing pas kanggo awak manungsa kanggo ngatasi tekanan, ningkatake stabilisasi, distribusi bobot lan nyuda resiko tekanan tekanan lan scoliosis. Pira merek sejatine TES CRASH kursi roda transportasie? Wangsulane ora ana wong liya kajaba kita.

Kita nyetel garis kanggo Kualitas lan Keselamatan Tinggi. Kursi Roda Aluminium T-6 iki bobote mung 22 lbs. (ora nganggo sikil) lan fitur kursi Pelapis anti-bakteri AEGIS® kanggo nyegah panyebaran kuman. Uga duwe bantalan lengen ergonomis sing luwih jembar kanggo kenyamanan lan sandhangan lipat.

Dirancang kanthi bingkai lengkap sing padha digunakake ing Kursi Rodha S-ERGO-115-TP bakul sing paling apik, sampeyan bakal ngerti saiki yen sampeyan wis lungguh ing paling apik kursi roda transportasi kasedhiya.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

 

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

 

Ukuran kursi

Warna Padding

Jingga mung kasedhiya kanggo 16 ″ lan 18 ″ Jembar Kursi

Paling sedih

Rem Kanca

Mung kasedhiya kanggo kursi 16 ″ lan 18.

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google