Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00

Kursi Roda S-ERGO-115 Ringan Ultra fitur kita Sistem Kursi S-Wangun

Iki minangka nomer paling laris amarga akeh sebab. Ora mung kursi roda ultralight sing ukurane 25 lbs, nanging uga sing paling apik ing ergonomis. Priksa peta tekanan lan distribusi bobot sing ditemokake ing sistem Kursi S-Berbentuk Paten global. Kasedhiya karo sikil sing bisa dicopot lan akeh fitur liyane kayata bantal sing bisa dicopot sing diobati AEIGIS® diolah sistem lelenggahan ditutupi anti-mikroba.

Klik tautan kanggo sinau luwih lengkap utawa nonton video babagan gampang gulung kursi roda iki, ngeterake, lan nikmati nganti pirang-pirang taun kepungkur. Kita uga duwe versi transportasi S-115TP. Salajengipun, sinaoni babagan kabeh seri S-100 sing nduweni fitur lan fungsi liyane sing kasedhiya kanggo kebutuhan khusus sampeyan. Aja lali nimbang pilihan kanggo kita Rodha Rilis Cepet.

kursi rodha amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake pengalaman sing paling apik kanggo para pelanggan lan pengalaman tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita. Pengin nganggo warna putih? Mriksa metu S-ERGO PUTIH.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

The Kursi Roda Ultra S-ERGO-115 desain apik banget.

Mahal banget nanging regane, lan ora bisa dilalekake !. Dianjurake kanggo wong sing duwe masalah mobilitas jangka panjang. Yen sampeyan butuh kursi rodha jangka cendhak, sawetara model liyane bakal dadi "pas" umume luwih apik sanajan kualitase wong iki. Apa sampeyan duwe masalah mobilitas jangka panjang? Yen sampeyan nindakake, sampeyan bakal ngganti apa sing sampeyan goleki ing kursi roda. Pungkasan, yen kabutuhan jangka pendek, umume kursi sing cocog bakal bisa digunakake. Nanging, yen sampeyan ngerti yen sampeyan butuh pitulung mobilitas sajrone pirang-pirang wulan lan taun kepungkur, mula sampeyan bakal luwih cetha lan takon babagan apa sing dikarepake ing kursi roda.

Kita ngerti, sebabe yen ing ndhuwur nggambarake sampeyan, kita mikir sampeyan bakal seneng review jero Kursi Roda Ergonomis S-115.

"Ergonomis" luwih saka mung tembung kunci.  Kursi sing dirancang kanthi ergonomis luwih kepenak di lungguhi, lan luwih gampang digunakake amarga kabeh ana ing endi sing dikarepake. Iku intuisi, lan yen kabutuhan jangka panjang, iku emas murni.

Ana akeh kursi rodha ing pasar. Pilihan sing meh akeh banget sing bisa nyebabake analisis kelumpuhan. Kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah, kita arep mbantu supaya sampeyan bisa njupuk keputusan tuku informasi.

Ngukur apa wae, S-Ergo-115 minangka model sing luar biasa. Kasunyatane, dheweke entuk penghargaan paling apik ing review babagan kursi roda paling apik sing didol saiki. Ing bagean ing ngisor iki, kita bakal ngeterake sampeyan babagan kabeh sing bisa ditindakake kursi fantastis iki, lan menehi ngerti babagan watesan (sithik banget) dadi sampeyan bisa mutusake apa model sing "bener" kanggo sampeyan.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

Yen Kertu Registrasi Garansi ora ana ing file kasebut pratelan produk, banjur salinan invoice karo tanggal tuku kudu diwenehake. Periode jaminan kanggo konsumen diwiwiti tanggal tuku saka pihak sing adol. Periode jaminan kanggo pihak sing adol, yen produk kasebut ora bisa didol menyang konsumen, diwiwiti tanggal invoice saka Karman. Garansi kasebut batal kursi roda sing wis ngilangi tag serial # lan / utawa diganti.

 

Ukuran kursi

Warna pigura

Warna Padding

Jingga mung kasedhiya kanggo 16 ″ lan 18 ″ Ukuran Kursi

Paling sedih

Axles

Rodha mburi

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google