Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

S-ERGO 106 - 27 lbs

Kursi Roda Ultra S-ERGO-106

S-Ergo 106 sing entheng banget nampilake pigura papan kursi ergonomis bentuk paten global lan pangguna unik sing nyetel telung sudut posisi bisa diatur maneh (95, 100, 105 derajat).

Fitur fitur footrests tetep, push bar pushable, lan standar anti tippers. Kita mung pabrik sing nyedhiyakake sudut pandang mburi sing cocog kanggo nampung level kenyamanan sing dikarepake.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 
Ulasan kita ing Google