Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

R-4608 - 15 lbs

$99.99

Luwih gedhe luwih apik! Ban putih sing ora ditandhani kanggo digunakake ing omah utawa njaba. R-4608 bakal nyukupi kabeh kabutuhan kanthi fokus supaya terjangkau lan nyaman. R-4608 fitur rem tangan sing gampang digunakake kanggo ergonomis lan lipat gampang kanggo panyimpenan lan transportasi. Roller R-4608 nyedhiyakake manuver lan stabilitas sing apik, lan bisa disetel kanthi dhuwur, cocog karo warna loro, burgundy lan biru. Aja entuk bantalan "murah" lan ban plastik ireng sing disedhiyakake dening rol liyane. Entuk kualitas lan rollator sing wis dibangun kanthi apik.

tombol walgreens-product-button

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

 

Warna pigura

Ulasan kita ing Google
SKU: R-4608 Kategori: Tags: , ,