Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

R-4602-T - 21 lbs

$126.99

Loro ing siji rol R-4602.  Entuk kaloro sing paling apik. Duwe walker lan rollator mung bakal luwih apik nalika gabungke bahan bobot entheng kanthi fungsi kursi sing ditambahake. Gulung loro ing siji iki saiki ngidini sampeyan lenggah ngaso utawa tumindak dadi kursi roda transportasi. Mbukak ing endi wae sing pengin dituju. Panjaluk kanca supaya bisa ngaso utawa mung kepenak bisa ngaso lan ngrasakake urip ing plancongan tanpa kuwatir yen sampeyan bisa lenggah. Kanthi sikil komposit sing gagal lan ora ana gandhengane, sampeyan bakal serep lan mlaku ing rol stabil kanthi ora mung bobote ultra ringan, nanging uga kanthong nggawa ing sangisore kursi lan tekanan standar kanggo ngunci sistem rem. Mung dipercaya karo Karman lan desain apa sing bakal nyoba kualitas lan kriya.

tombol walgreens-product-button

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

 

Warna pigura

Ulasan kita ing Google
SKU: R-4602-T Kategori: Tags: , ,