Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

R-4100 - 11 lbs

$89.99

Roller Karman R-4100 Series minangka alat pencegahan musim gugur sing bisa ditrapake sing dirancang kanthi kursi ngisor kanggo wong sing mbutuhake pitulung mobilitas pribadi sing ringkes lan entheng. Langkung entheng tinimbang umume rodha roda loro, mung 11 kilogram, rollator tahan lama lan andal iki nyedhiyakake kenyamanan sing dikarepake kanthi rega sing ora bisa dibuwang. Roller 4 Wheel iki nduweni kastor 6 ″ kanggo kontrol sing ora kalah ing permukaan sing ora rata, dadi roller saben dina sing cocog digunakake ing njero ruangan lan njaba. Gagang ergonomis lan puteran kunci loop kalebu standar, nyedhiyakake kenyamanan lan kenyamanan kanggo pangguna sing genggeman utawa radhang rematik.

tombol walgreens-product-button

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

 

Warna pigura

Ulasan kita ing Google
SKU: R-4100 Kategori: Tags: , ,