Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

R-3600 - 3-Wheel

$86.00

R-3600 rol telung rodha dirancang khusus kanggo menehi stabilitas lan kenyamanan tambahan nalika mlaku-mlaku. Alat bantu mlaku praktis iki nawakake luwih fleksibel kanggo nindakake kegiyatan saben dinane kanthi cara sing kurang sayah. Desain roda 3 nyedhiyakake manuver sing unggul kanthi desain ringan.

Rol iki gulung lan dipasang ing bagasi kendaraan utawa kursi mburi. Rem tangan bisa dianggo kanthi mung remet lan meksa mudhun ing tuas rem ditrapake rem-parkir. Bakul ngarep mung digantung ing bingkai supaya bisa dicopot kapan wae tanpa alat. Rodha karet sing ora ditandhani kanthi wiyar bisa digunakake ing kabeh permukaan. R-3600 nawakake dhuwur gagang sing luwih dhuwur kanggo pangguna sing luwih dhuwur. Rentang gagang 35.5 ″ - 38 ″ lan panyesuaian gampang ditindakake tanpa nggunakake alat.

tombol walgreens-product-button

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

 

 

Warna pigura

Ulasan kita ing Google
SKU: R-3600 Kategori: