Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Juru bicara

  • Dobel minangka safety perak sing padhang reflektor kanggo lalu lintas ing wayah wengi minangka uga njaga kanggo pangguna tangan saka juru wicoro nyata saka rodha.
  • Kesenjangan ing tengah ngidini fungsi cepet maneh bisa diakses.
  • 3 reflektor perak 1 "kapisah nyorot bunder perak sing padhang 3 ” lumahing sing uga nggabung a pethikan sing nyengkuyung ("Temokake path lan dadi duweke sampeyan ")
  • Digawe saka komposit kekuatan tinggi bahan kanggo kekiatan lan tetep kursi entheng.
  • Kanggo kursi rodha S-Ergo mung.
  • Siji-Ukuran cocog kanggo kabeh!
 
Ulasan kita ing Google