Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

MVP-502-TP - 34 lbs

$2,060.00

MVP-502-TP Kursi Roda Reclining Super Ringan

MVP-502-TP: Kursi Roda Recliner Lipat Ergonomis Premium. Amarga umume pangguna kursi kursi ora nyengkuyung awake dhewe, mula luwih becik nawakake kursi kanthi roda gaya "Transport".

MVP-502-TP nggunakake roda mburi 14 ″ kanggo penanganan unggul, kulo nyaman kanggo pasien, lan ergonomis hemat ruang kanggo lempitan kursi banjur gawanen. MVP-502 reclines kanthi lengkap 160 derajat.  RATED 4.7 BINTANG INSTITUT WHEELCHAIR

The Karman MVP502 larang kanggo kursi manual, nanging kualitase luar biasa, lan kenyamanan lan macem-macem pilihan pangaturan dhewe ora bakal ujar. Amarga regane regane larang, iki dirancang khusus kanggo wong sing duwe masalah mobilitas jangka panjang.

Apa sampeyan ngalami masalah mobilitas jangka panjang?  Apa sampeyan kudu nglampahi pirang-pirang jam saben dina ing kursi rodha? Yen sampeyan mangsuli ya siji utawa loro saka pitakon kasebut, sampeyan bisa uga nemoni masalah paling gedhe ing kursi roda saiki. Dheweke ora kepenak banget, luwih-luwih yen sampeyan kudu njagong ing wektu sing suwe.

Sanajan sejatine sampeyan bisa nggawe kursi roda wae luwih kepenak kanthi tambahan bantal utawa bantal sawise cukup, apa ora apik yen perusahaan nawakake kursi roda sing cukup nyaman ing gerbang, tanpa prelu dibutuhake?

Ternyata, perusahaan wis nindakake perkara kasebut, lan asile luar biasa.  Yen rasa nyaman lan fleksibilitas dadi masalah utama sampeyan, mula Karman MVP502 minangka kursi sing sampeyan kepengini. Iki minangka kursi roda manual sing paling larang sing bisa dituku, nanging kaya sing bakal sampeyan deleng ing bagean sabanjure, amarga bisa nindakake apa wae lan pancen kepenak.

Pangaturan Galore

Alesan utama sampeyan bisa uga milih kursi iki liwat model liyane yaiku kasunyatan manawa kursi kasebut lungguh. Kasunyatane, sudut lungguh maksimal 125 derajat sing nyengsemake mula sampeyan bisa kepenak banget yen kudu lungguh ing wektu sing suwe. Sampeyan bisa uga nggawe napsu sing cukup nyaman, sing menang gedhe kanggo wong sing duwe jangka panjang masalah mobilitas lan bisa uga angel nemoni kursi menyang amben tanpa pitulung.

Nanging, minangka fungsi rekurine sing apik, iku mung pucuking gunung ing endi pilihan penyesuaian kursi iki. Sampeyan bakal nemokake tali ketegangan ing kursi kasebut lan sisih mburi, tegese kalorone bisa diatur kanggo nambah rasa nyaman.

Ing armrests uga bisa diatur kanthi dhuwur, kayata ing sikil ngaso, sing uga ora duwe cara, saéngga wong sing nggunakake kursi bisa nyedhaki meja makan, lan bisa dicopot kanthi cepet nalika sampeyan kudu runtuh kursi kanggo transportasi.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google