Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

LT-990 - 24 lbs

$514.00

Rilis cepet LT-990 Kursi Roda Ultra Ringan

LT-990 minangka salah sawijining kursi roda ultra ringan sing paling kompetitif sing kasedhiya bobote 24 lbs., Kanthi fitur standar kayata roda mburi cepet lan cor ngarep. Kanggo pangguna sing butuh bingkai sing luwih kompak lan bobot mung 16 pon, LT-990 nawakake ukuran lempitan paling cilik tinimbang kursi roda ultra ringan liyane.

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

Kita ora mung nduweni kemampuan supaya roda bisa tetep resik, nanging uga ana pegangan tangan sing digawe khusus supaya gampang mbukak manual nalika nggunakake kursi rodha. Kursi sing unik banget sing bakal unggul ing kursi roda level tradisional.  Dirating 4.1 lintang dening Wheelchair Institute.

Fitur Kursi Rodha Karman LT-980 Ultralight

Luwes & Nyaman

Ing ngarep iki ora akeh sing ngomong, amarga kajaba warna (sampeyan bisa pesen kursi kanthi ireng, perak, utawa burgundy), kabeh fitur utamane wis disetel. Dheweke kaya apa, lan kursi nawakake mung pangaturan winates, dadi sampeyan pengin menehi perhatian banget marang spesifikasi kasebut kanggo mesthekake yen sampeyan cocog.

Babagan kemampuan nyetel, bab sing ditawakake ing kene yaiku kasunyatane sampeyan bisa nyetel dhuwure sikil. Nanging, sanajan ekstensi maksimal, yen dhuwure luwih saka enem kaki, mesthine sampeyan bakal berjuang kanthi trep. Elinga uga yen sampeyan pengin Kursi Roda Karir Ultra-Ringan LT-980 warna liyane saka ireng, sampeyan bisa nganggo warna abang lan perak. Sanajan dudu "pilihan sing bisa disetel", mula kudu kasebut ing kene mekanisme rem pancen dununge kanggo wong sing lungguh ing kursi amarga sisih kiwa lan gampang dicapai. Cukup gulung ing pengungkit kanggo ngunci rodha ing papan, lan sampeyan wis siyap. LT-980 nggabungake rem tangan ing rodha kursi supaya pangguna bisa ngaktifake yen dibutuhake.

Yen ana rasa nyaman, kita ujar ing wiwitan manawa iki kudu dianggep minangka kursi sing tugas sedheng. Pancen kepenak banget, nanging butuh rega paling ora dobel kanggo nemokake model sing luwih kepenak ing kana. Sampeyan uga masalah sing gampang dibenakake, minangka tambahan bantal kanggo kursi utawa kursi bali yaiku biaya sing sepele. Nanging sanajan iku, yen sampeyan lenggah luwih saka 4-5 jam saben dina ing kursi, bisa uga saya ora kepenak.

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita. * Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

 

Ukuran kursi

Legress

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google