Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

KW-200 - 23.5 lbs

$109.00

The Knee Walker

Skuter lutut nawakake kenyamanan lan kemudahan mobilitas kanggo pasien sing ora bisa ngetokake bobot sikil utawa tungkak nanging pengin tetep aktif. Kanthi papat roda gedhe lan platform lutut empuk, walker lutut iku sampurna kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

Walker dhengkul kita minangka mitra sing apik kanggo wong sing cilaka sikil, kesele tungkak utawa amputasi ekstremitas ngisor. Walker dhengkul iki bisa mbantu dheweke supaya gampang pindhah. Panas kursi lan gagang bisa diatur supaya bisa memenuhi kebutuhan sing beda. Pangguna bisa numpak njero ruangan lan ruangan. Gampang dilipat kanggo transportasi sing gampang. Bahan sing disertifikasi dening FDA lan roda tahan lama bakal nyedhiyakake pengalaman nunggang sing aman lan nyaman.

Kursi rodha ringan Karman ing Amazon

Feature

  • Mitra sing apik kanggo wong sing cilaka ing sikil, kesele tungkak utawa amputasi ekstremitas ngisor
  • 5 dhuwur bantal lan 9 dhuwur gagang kanggo nyetel macem-macem kabutuhan
  • 4 roda awet supaya gampang dipindhah
  • Bisa dilipat kanthi gampang tanpa alat kanggo transportasi sing gampang
  • Dilengkapi kursi lungguh utawa kanggo dhengkul
  • Pangguna bisa numpak njero ruangan lan ruangan
  • Gagang non-slip nganggo rem tangan

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

 

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google
SKU: KW-200 Kategori: Tags: ,