Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Ramp Kursi Rodha

$60.00

Dirancang kanggo transisi kursi roda manual kanthi gampang lan aman, kursi roda, kursi roda utawa skuter listrik saka siji permukaan menyang permukaan liyane, seri kursi roda WR awet lan konstruksi entheng. Dilengkapi gagang ergonomis lan nggawa tas kanggo disimpen, slot berlubang lan inden ing kursi kursi roda tetep banyu ora diklumpukake ing ramp uga menehi daya tarik kanggo transisi sing aman. Kasedhiya macem-macem ukuran kanggo nggayuh macem-macem pangowahan aplikasi lan munggah pangkat.

 

Ukuran Ramp

Ulasan kita ing Google