Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

iTravel ™

Skuter mobilitas lipat portabel Karman iTravel 4 yaiku kombinasi portabilitas lan mobilitas sing gampang. Bobot mung 60 lbs. Gulung mudhun ing operasi siji langkah sing gampang. Skuter ringan lan kompak iki duwe dimensi lempitan 32 ″ X 19 ″ X 17 ″. Baterai Lithium Ion sing bisa dicopot menehi jarak perjalanan nganti 25 mil. Akeh ruangan sikil, padha karo skuter roda telu sing luwih gedhe kanthi stabilitas roda papat. iTravel 4 Wheel Fold Scooter nawakake fleksibilitas lan operasi sing gampang banget kanthi rega sing larang.

DAYA SEL

Baterai lithium-ion 24kWh nyimpen energi kanggo nguatake motor AC 80 kW ing 48 modul lithium-ion. Saben modul ngemot patang sel baterai lithium-ion lan nyedhiyakake tenaga sing cukup kanggo motor.

Paket batere dikarepake bisa nahan 70% nganti 80% saka kapasitas sawise 10 taun nanging umure nyata gumantung seberapa asring DC ngisi daya cepet (480 Volts DC) digunakake lan uga pola nyopir lan faktor lingkungan.

 
Ulasan kita ing Google