Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

CP22-LUX

$49.99

Kantong Universal 3 ing 1 nganggo Tali Bahu, bisa digunakake minangka kantong lengen tangan, tas tangan utawa tas pundhak. Pengin sesuatu sing multifungsi? Pasang iki menyang kursi roda utawa ayunan ing pundak sampeyan lan akses gampang menyang kabeh properti pribadi. Supaya aman nganggo zipper sing wis awet. Kain nilon sing dijahit kaping pindho ngidini tas supaya gampang diresiki lan bisa diuji wektu.

 

 
Ulasan kita ing Google
SKU: CP22-LUX Kategori: ,