Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

FLEXX - 28.5 lbs

$1,210.00

Kursi roda Flexx dirancang dadi kursi roda ultra ringan sing bisa diatur. Iki kalebu sandhangan tangan mburi, sandal sikil sing bisa dicopot, sandhangan lipat, roda sing bisa dicopot, roda ngarep lan mburi sing bisa diatur, pusat penyesuaian gravitasi, sudut mburi, lan macem-macem pilihan sing kasedhiya. Kanggo pangguna sing butuh kursi roda sing bisa diatur, kanthi rega paling murah sing kasedhiya ing pasar.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Ambane Kursi

Kursi ngarep nganti Dhuwur Dhuwur

Mangga deleng formulir pesenan kanggo ngonfirmasi kompatibilitas ing antarane kursi dhuwur lan ukuran kastor.

Kursi mburi nganti Dhuwur Dhuwur

Mangga deleng formulir pesenan kanggo ngonfirmasi kompatibilitas ing antarane kursi dhuwur lan ukuran kastor.

Casters Ngarep

Mangga deleng formulir pesenan kanggo ngonfirmasi kompatibilitas ing antarane kursi dhuwur lan ukuran kastor.

Armrests

Legress

Kirim Bali

Pusat Gravitasi

Rodha mburi

Sudut Punggung

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google