Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

KM-9020L - 25 lbs

Kursi Rodha Ringan KM-9020

Kursi roda super ringan & kompak KM-9020L nampilake lengen tangan lan sikil sing tetep bobote entheng, kanthi sikil kanthi tali sikil sing dipasang velcro.

Retardant semangat kelas dhuwur, pelapis nilon sing bisa ambegan. Pundur lempitan nggawe kursi iki kompak banget kanggo transportasi.

Kursi Roda Ringan

Salajengipun, kanthi bobot wiwit 25-34 kilogram, kita kursi rodha entheng iku pilihan sing paling apik yen sampeyan butuh kursi roda sing luwih asring digunakake, yen sampeyan butuh pilihan khusus, utawa yen atimu duwe pigura tartamtu lan / utawa kombinasi warna kain pelapis. Kategori iki kalebu kabeh, kanthi kursi roda ringan kanthi rega sing kompetitif. Amarga iki, kursi rodha iki nawakake luwih akeh pilihan lan umume nyaranake supaya bandhing karo kategori munggah pangkat sabanjure yaiku kursi roda bobot ultralight ing endi peralatan lan fitur utama mobilitas paling apik.

 
Ulasan kita ing Google