Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

CP2 - Kantong Lengan

$11.00

Kantong Mbawa Kursi Roda

kursi rodha nggawa kanthong paket ngidini sampeyan nindakake utawa nyimpen barang pribadi kayata kacamata lan potlot. Umume kanthong dipasang ing sisih kursi, biasane ing lengen meja. Tote ing tangan liyane, cenderung lenggah ing sangisore kursi, utawa nemplek ing kursi tangan. kursi rodha totes kathah dadi kanggo nggawa barang sing luwih cilik. Kanggo kanthong nggawa CP2, digawe saka bahan tahan lama sing kaku sing wis dirajut kanthi apik lan duwe selang dipasang velcro ing sisih mburi supaya bisa dipasang ing kursi rodha. Sampeyan bisa nyelehake telpon, dandanan, dompet, lan barang liyane sing trep supaya gampang disimpen lan diakses. Kudu nalika mbukak!

 
Ulasan kita ing Google
Kategori: