Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

KM-8520 22 ″ - 35 lbs

$1,330.00

Kursi Rodha Bariatric KM-8520 - Tugas abot sing entheng

Seri KM8520 minangka kursi roda Bariatric sing paling entheng ing pasar, bobote mung 35 lbs kanthi kapasitas bobot 352 lbs.

Nampilake sandhangan tangan sing bisa diatur kanthi dhuwur, sandhangan lipat, lan sandhangan sikil sing bisa dicopot, iku mung kursi roda tugas berat portebel sing entheng ing pasar.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 22. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Dhuwur Dhingklik

Legress

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google