Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Kit Dasi Kursi Roda

$39.99

Karman Kursi Roda Tie Down Kit

  • PADDED RATCHET - Gagang karet ergonomis sing dibentuk nyedhiyakake genggeman sing aman. Pemicu rilis sing dilapisi karet gampang diluncurake nalika disentuh.
  • VINYL COATED S HOOKS- Nyedhiyakake resistance karat lan nyegah scratching kathah lan lumahing jangkar
  • STRONG TAHAN Awet- 100% Polyester
  • Jual Singkat
 
Ulasan kita ing Google