Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

KN-920W - 41 lbs

$507.00

Kursi roda kudu dibangun kanthi daya tahan, portabilitas, lan kenyamanan. Kabeh atribut kasebut identik karo kursi roda kita. Kursi roda Bariatric KN-920W ("W" tegese duwe kursi luwih jembar) ngisi kesenjangan ing antarane pasar murah lan dhuwur, nyedhiyakake alternatif sing terjangkau kanggo kursi roda liyane.

Kursi Roda Bariatric KN-920W - Ekstra Jembar lan Tugas abot

Dibangun saka baja berkualitas tinggi kanggo njamin standar ketahanan, uga bisa ngatasi alangan apa wae. Kapasitas bobote tengah nganti 300 lbs., Ngidini macem-macem pangguna ukuran sing bisa mlebu ing kursi iki, nggawe KN-920W adaptasi karo kabutuhan konsumen.

Ndhuwur standar nganggo sandhangan tangan meja sing empuk, lan tilas sikil ayunan. Caster ngarep nambah mobilitas, mbantu pangguna nalika munggah ing permukaan sing dhuwur.

tombol walgreens-product-button

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 20. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Legress

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google