Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Seri KN-880 - 50 lbs

$574.00

Kursi Roda Reclining Extra Wide 880 - Super Steel

Kursi roda mburi Karman KN-880-WE minangka kursi roda kursi roda sing paling irit lan paling apik ing pasar saiki. Ngunggahake istirahat sikil lan anti-tipis kalebu pilihan standar kanthi rega sing regane murah banget.

Uga kalebu kursi roda premium sing regane murah iki pilihan banget kayata kisaran reclining 180 derajat kanthi empuk, sandhangan tangan sing bisa dicopot nganggo panel sisih. Kanggo regane, kursi rodha mburi Karman ora bisa dikalahake.

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google