Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

S-ERGO 125 - 25 lbs

$860.00

S-ERGO 125 Series ERGO

nyedhiyakake armrests bali supaya gampang pindhah lan metu saka kursi rodha lan uga luwih akeh mobilitas nalika nyurung lan nyedhaki wilayah sing dibutuhake.

Model iki dirancang saka bingkai S-115 sing populer lan disenengi kanthi entuk manfaat sandhangan sandal jepit, kanthi gampang dibuwang tombol. Model iki minangka pungkasan paling dhuwur kanggo kabeh S-100 Series ERGO kanthi edisi khusus Warna Bantal opsional kanthi jumlah winates mung sing kasedhiya ing model iki.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 pm Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Warna pigura

Warna Padding

Jingga mung kasedhiya kanggo 16 ″ lan 18 ″ Jembar Kursi

Rodha mburi

Legress

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google