Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

S-ERGO 105 - 27 lbs

$625.00

Kursi Roda Karman S-Ergo 105 Ringan dilengkapi S-Ergo unik (kursi ergonomis sing bentuké S cerdas) lan wis sukses diluncurake ing pasar dunya.

Saliyane sistem S-Ergo, S-ergo 105 uga duwe tabung bentuk oval gaya anyar, sing nggawe tampilan luwih ramping lan nambah kekuwatan strukture. Model unik iki nduweni jejak sikil tetep, saengga bisa rumangsa luwih kaku nalika nyurung.

Kursi rodha ringan Karman ing Amazon

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Warna pigura

Warna Padding

Jingga mung kasedhiya kanggo 16 ″ lan 18 ″ Ukuran Kursi

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google