Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

EL-980-18

$71.99

18 ″ ELR Pasangan kanggo LT-980

  • Pasangan universal legrest sing mundhak
  • Kompatibel karo kursi roda paling akeh
  • Kesenjangan pin sikil sikil 1 lan 3/8 inci
  • Footplate sing bisa disetel kanthi gratis
  • Bantalan pedhet vinil tahan lama

Legrest universal Karman bisa dipasang ing kursi roda sing standar lan entheng ing pasar. Legrest sing ningkatake ngidini pangguna bisa nyetel amba ing leprest kanthi gampang kanggo tekanan tekanan ing awak ngisor, nambah rasa nyaman, kurang sikil ngisor, ing meh kabeh sudut sing dikarepake. Footplates sing bisa disetel gratis minangka standar sing migunani kanggo pangguna sing beda-beda. Bantalan pedhet sing awet bisa digeser metu nalika ngirim metu saka kursi rodha.

 
Ulasan kita ing Google