Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

CU-FO - Foam

$72.00

Bantal Busa Kursi Roda

Seri bantal busa kursi roda CU-FO Karman nggawa nilai, fungsi, lan kualitas ing siji bantal universal sing bisa ditambahake ing meh kabeh kursi roda, kursi transportasi, kursi kantor, utawa kursi rehab. Bantal retardan geni, lan uphostery nilon awet ngidini pangguna bantuan mobilitas cepet mbusak, ngresiki, lan nggunakake maneh bantal menyang meh kabeh papan lenggah. Priksa metu kita Bantal seri ERGO kanggo jinis busa memori tingkat luwih dhuwur.

 

Ukuran kursi * 

Ulasan kita ing Google