Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

CU-ERGO-BACK Foam Memori Bali

$189.00

Memory Ergonomic Back Foam kursi rodha Tedheng

Bantal kursi roda busa memori iki dikepengini supaya luwih pas karo bentuk awak sampeyan. Bisa digunakake minangka a Bantal Bali utawa Kursi Kursi, tulung jelasake. Bantal iki dirancang kanggo nglengkapi desain bingkai kursi roda Ergonomis, nanging bisa digunakake ing kursi jembar sing padha. Aja lali nambah Backrest Foam Memori Kontur Ergonomis kanggo kombinasi kenyamanan utama.

Bantal kursi busa memori saka kesehatan Karman iki cocog kanggo pangguna bantal kursi roda sing ora kepenak karo gel standar utawa bantal busa. Nggunakake busa memori sing paling apik lan uga tutup anti banyu, mesthine iki bantal sawise paling apik sing kasedhiya kanggo nyedhiyakake dhukungan lan kenyamanan.

 

Ukuran kursi * 

Ulasan kita ing Google