Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

AS-S305

$96.00

Bantal Kursi Penggantian Universal

Kanggo S-ERGO 300 Series

Apa sampeyan duwe kursi roda biasa, model Ergo utawa kursi roda 300 seri, sampeyan bisa entuk gantian S-ERGO utawa iklan anyar kanggo kursi rodha sampeyan. Sistem lenggah anti-mikroba sing dianggep Aegis akeh mupangate.

aegis nambani bantal kursi rodha Kursi rodha ringan Karman ing Amazon

Bantal Kursi Roda Anti-mikroba Aegis Diolah sampurna kanggo wong sing butuh dhukungan lan posisi penting. Iki dirancang kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan dhukungan kanthi nggunakake mesin sing bisa dicuci lan bisa napas kanggo nambah busa sing kuwat. Iki minangka pitulung gedhe kanggo sampeyan sing bisa nindakake shift bobot awak dhewe kanggo ngatasi tekanan.

Napa nggunakake Bantal Kursi Roda Aegis?

  • Velcro No-slip ngisor lan mburi
  • Umpluk poliuretan sing tempered
  • Kain bolong sing bisa dihirup, bisa diatasi banyu
  • Mesin dicuci
  • Gampang dipasang lan dicopot
  • Anti mikroba
  • AGEIS
  • Gaya lan warna desainer
  • Nambah semangat

US-S305 - kursi ndhuwur sing bisa dicopot kanggo Coating AEGIS 305 18 "

US-S305N - kursi ndhuwur sing bisa dicopot nganggo Coating AEGIS 305N 16 "

 
Ulasan kita ing Google