Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Bagian Anti Kursi Roda Manual

$36.00

Anti-Tiper minangka salah sawijining stabilizer kursi roda sing nyegah kursi saka mundur ing kahanan tartamtu. Sawetara duwe dhuwur sing bisa disetel, mula owah-owahan nganti kursi rodha bisa pucuk. Kabeh Anti-Tiper gampang dipasang, tanpa prelu modifikasi, lan dadi aksesoris sing apik kanggo keamanan.

 

Model Anti Tipper

Priksa manawa kompatibilitas karo kursi rodha - Didol minangka pasangan

Ulasan kita ing Google