Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Bintang 2 - 28 lbs

$569.00

Kursi roda STAR 2 nantang standar konvensional kursi roda kanthi desain sing dinamis lan inovatif. Bingkai elips mikir maju nggabungake gaya karo fungsionalitas, ningkatake estetika uga integritas struktural. Saliyane bingkai elips unik, desain aluminium kelas ultralight nyedhiyakake manuver sing apik lan dilengkapi sawetara fitur ergonomis kanggo mbiyantu para pamiarsa lan pangguna ing kegiyatan saben dinane kalebu desain ayunan sikil sing dipatenake lan bobote mung 28 lbs nganggo sikil.

tombol amazon

 

Jembar Kursi * 

Axles * 

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google
SKU: KM1514F16S Kategori: