Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

XO-505

$14,870.00

Kursi Rodha Ngadhepi XO-505

PERHATIAN: Produk iki mung bisa dituku liwat telpon, mangga nelpon kanggo nampa informasi luwih lengkap, 626-581-2235 utawa

Karman Healthcare nyedhiyakake piranti utama kanggo kabutuhan mobilitas sampeyan. Kursi roda iki dudu kursi umum sampeyan, iku paket lengkap nalika nerangake kursi listrik. Nduwe desain bingkai anyar sing resik lan gampang dimanuver. Nampilake tampilan LCD seni sing ngidini sampeyan ngontrol kabeh fitur sing ana. Kursi iki dibangun kanthi angel, nduweni tenaga lan torsi sing cukup kanggo navigasi njero ruangan sing paling angel sing bisa ditemoni.

RATED 4.6 BINTANG INSTITUT WHEELCHAIR

The Kursi Rodha Ngadeg Listrik Karman XO-505 minangka ndhuwur, bisa uga kursi roda listrik sing bisa ditindakake, ditawakake dening legenda ing industri. Dianjurake kanggo sapa wae sing butuh kursi roda listrik lengkap sing uga nawakake kapabilitas siyaga ... yen sampeyan bisa tuku. Apa sampeyan ngalami masalah mobilitas cukup serius yen sampeyan butuh pitulung? Apa sampeyan wis golek kursi roda listrik sing kuat sing bisa nindakake kabeh, kalebu menehi pitulung kanthi otomatis kanggo narik sikil?

Yen sampeyan mangsuli ya salah siji saka pitakon kasebut, mula sampeyan bakal seneng review rinci babagan Karman XO-505 kursi rodha. Iki minangka piranti mobilitas sing hebat banget sing bisa ngatasi kabeh. Teknologi canggih sing entuk pakurmatan ing review babagan kursi roda paling anyar kanggo para senior.

Luwes & Nyaman

Babagan kesesuaian, sampeyan bakal nemokake akeh sing disenengi ing kene. Kursi sing akeh banget ing pasar saiki nawakake siji utawa rong pilihan penyesuaian, biasane yen dhuwure armrests lan dawa sikil kasebut.

Ora ngono, ing kursi roda Karman XO-505 prihatin. Cantik kabeh bisa diatur. Kaya kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa pesen kursi kanthi siji saka telung ambane kursi sing beda lan rong pilihan jembar kursi sing beda.

Nanging ora mandheg ing kono; sampeyan uga bisa nyetel:

  • Dhuwur backrest

  • Loro-lorone dhuwur lan sudut sikil

  • Lan dhuwure armrests

Sejatine, cukup akeh pilihan nyetel sing apik ing kene supaya sampeyan bisa ngatur kursi supaya pas karo sampeyan.

Apik banget, sampeyan uga bakal nemokake akeh sing disenengi. Kursi Roda Ngadeg Karman XO-505 pancen kaget banget umume memori padding ing kursi uga kursi. Sawetara kursi roda aregenuinelycomfy suwene lungguh, nanging iki salah sijine. Iki ora dadi kursi sing apik kanggo turu, lan isih ora kepenak kaya kursi mburi sing kakehan, nanging sampeyan ora bakal nemoni masalah sajrone umume sampeyan kudu.

 

 

tombol amazon

 

Ukuran kursi * 

Ambane Kursi * 

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google