Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

XO-202

$9,900.00

Kursi Rodha Ngadeg XO-202

PERHATIAN: Produk iki mung bisa dituku liwat telpon, mangga nelpon kanggo nampa informasi luwih lengkap, 626-581-2235 utawa

Kursi Roda Daya Karman XO-202 kanthi fitur Kursi Roda Stand-Up nawakake akeh keuntungan kesehatan sing sadurunge ora kasedhiya kanggo sing ana ing kursi rodha. Kursi nyedhiyakake posisi awak ing kursi, kursi nyedhiyakake sirkulasi getih sing luwih apik, fungsi ginjel lan kandung kemih, uga nada otot. RATED 4.6 BINTANG INSTITUT WHEELCHAIR

The Kursi Rodha Ngadeg Listrik Karman XO-202 minangka ndhuwur kursi roda, sing bisa ngatasi kabeh, ditawakake dening legenda ing industri. Dianjurake kanggo sapa wae sing butuh kursi roda listrik lengkap sing uga nawakake kapabilitas siyaga ... yen sampeyan bisa tuku. Apa sampeyan ngalami masalah mobilitas cukup serius yen sampeyan butuh pitulung? Apa sampeyan wis golek kursi roda listrik sing kuat sing bisa nindakake kabeh, kalebu menehi sampeyan kanthi otomatis supaya sikil sampeyan ora kuwat?

Yen sampeyan mangsuli ya salah siji saka pitakon kasebut, mula sampeyan bakal seneng review rinci babagan Karman XO-202 kursi rodha. Iki minangka piranti mobilitas sing hebat banget sing bisa ngatasi kabeh. Teknologi canggih sing entuk pakurmatan ing review babagan kursi roda paling anyar kanggo para senior.

Luwes & Nyaman

Babagan kesesuaian, sampeyan bakal nemokake akeh sing disenengi ing kene. Kursi sing akeh banget ing pasar saiki nawakake siji utawa rong pilihan penyesuaian, biasane yen dhuwure armrests lan dawa sikil kasebut.

Ora ngono, ing kursi roda Karman XO-202 prihatin. Cantik kabeh bisa diatur. Kaya kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa pesen kursi kanthi siji saka telung ambane kursi sing beda lan rong pilihan jembar kursi sing beda.

Nanging ora mandheg ing kono; sampeyan uga bisa nyetel:

  • Dhuwur backrest

  • Loro-lorone dhuwur lan sudut sikil

  • Lan dhuwure armrests

Sejatine, cukup akeh pilihan nyetel sing apik ing kene supaya sampeyan bisa ngatur kursi supaya pas karo sampeyan.

Apik banget, sampeyan uga bakal nemokake akeh sing disenengi. Kursi Roda Ngadeg Karman XO-202 pancen kaget banget umume memori padding ing kursi uga kursi. Sawetara kursi roda aregenuinelycomfy suwene lungguh, nanging iki salah sijine. Iki ora dadi kursi sing apik kanggo turu, lan isih ora kepenak kaya kursi mburi sing kakehan, nanging sampeyan ora bakal nemoni masalah sajrone umume sampeyan kudu.

 

tombol amazon

 

Ukuran kursi * 

Ambane Kursi * 

Pengendali Pengiring * 

Joystick dipasang mburi kanggo panggunaan kanca. Ngontrol kabeh fungsi piranti. Kalebu ngadeg, nyopir, lan lungguh.

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google